Kaç bebe vardı kuzu senin
Bende aynı bugün güzel güneşli bir hava gördük attık kendimizi dışarıya azonce geldik eve temiz hava yordu heralde bir uykum geldi☺
Senin minnagi hatırladım da 5 yaşında olanı bilmiyodum yada biliyodum unuttum maşallah Allah uzun ömür versinbenim kız 4 e girecek nisanda herkez diyor ikinci yokmu heec düşünemiyorum nasıl bişi zormu
Amaaan sorma beee o dert bitmiyor hiç bitecek gibide değil zaten
bende ya aman soğuk yok eve tıkılmak yok neguzel atiyoz kendimizi disariya valla bunaliyoruz evde .
Böyle gidip de geri gelmek hoş bir şey değil ama o anlık öfkeyle alınmış bir karardı... nevrestecim gitme ortamını değiştir dedi ama muneye yazmistim bir kere dinleseydim keşke...Kusura bakmayın ...
Ben de tatlım...sağlık durumlarinla ilgili gelişmeleri takip edemedim. İnşallah her şey yolundadır. Kurabiyemi yapamayacağım diye aklım gitti... koşarak geldim gibi oldum..
Ben de tatlım...sağlık durumlarinla ilgili gelişmeleri takip edemedim. İnşallah her şey yolundadır. Kurabiyemi yapamayacağım diye aklım gitti... koşarak geldim gibi oldum..
Oy kurbanın olurum senin...
Nasıl da özlemişim tatlı dilini...
Hoş buldum Nevrestecim.
Sevdiklerinle, kiymetlilerinle çok güzel bir ömür yaşamanı dilerim. Bugün güzel bir cümle okumuştum sana ithaf ediyorum.
" Kadınlar günü değil KADINLAR kutlu olsun.
Kesinlikle... Jennam çok değerli bir insan senin için dönülmez mi
Rabbim kolaylaştirsin , şifani geciktirmeden ulastirsin kuzum... Hastaneden hayırlı haberlerle dön inşallah.
Kesinlikle... Jennam çok değerli bir insan senin için dönülmez mi
Rabbim kolaylaştirsin , şifani geciktirmeden ulastirsin kuzum... Hastaneden hayırlı haberlerle dön inşallah.