Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende risk grubunda miyim diye düşünüyordum oyleymisim romatizma kronik iltihap herşey var bende ..tek istediğim oleceksem de çocuklar anneme kalsın eşime de aynini söyledim
Bende risk grubunda miyim diye düşünüyordum oyleymisim romatizma kronik iltihap herşey var bende ..tek istediğim oleceksem de çocuklar anneme kalsın eşime de aynini söyledim
Tatlım insan ettiği dua kadardır. ve temenniler de dua yerine geçer.
Öyle diyeceğine "Rabbim bana sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürler versin ben de hayırlısıyla evlatlarımı buyuteyim " de canım.