• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Sağol canım, Günaydın. Gece yine gittim, serum yedim. :110: cereyan da kaldım galiba gece yatarken. Oda bu hale getirdi:bicak:
Sağol canım, teşekkür ederiz:KK15:
gecmis olsun cnm yazini simdi goruyorum bende sali gunu igne yedim 2 tane birinci kesmeyince gittim bide sol popodan yaptrdm poof zor oluyor tekrar gecmis olsun:dua:

Konu acinca buraya anca yetistim ama yetisirim yani :confused:
Onceden yapmakta yarar var sonra bi oraya bi buraya derken yazmayada fırsat kalmiyor hatta siz kurabiyenizi yapip cayinizi yudumlarken yeni tariflere bakmak daha guzel oluyor elinizi cabuk tutun kizlar:KK9:
İns bende bunu söylerim :D

sohbetlere dahil olayım dedim ne mümkün. bi gidiyorum bi geliyorum 50 sayfa atmış hanımlar. konulardan uzak kaldım tarifler harika gidiyor. peş peşe gelen tariflerden sonra tarifim için endişe duymaya başladım:) ama yılmadım yıkılmadım:)
Yılmak yok, yola devam. :KK45:

Tarifinin adı ne ?:KK53:

sohbetlere dahil olayım dedim ne mümkün. bi gidiyorum bi geliyorum 50 sayfa atmış hanımlar. konulardan uzak kaldım tarifler harika gidiyor. peş peşe gelen tariflerden sonra tarifim için endişe duymaya başladım:) ama yılmadım yıkılmadım:)
sen de mi burdaydıınn süperrr :)) Katılacaksın yani yarışmaya harikasınn:)

sen de mi burdaydıınn süperrr :)) Katılacaksın yani yarışmaya harikasınn:)
bu ara hayatımı bir çok konuda değiştiriyorum. daha aktif bir yaşama geçmeye karar verdim. yarışmayı da istiyordum. topiği görünce dayanamadım. ama merak etme yolumdan da şaşmadım kurabiye de:)

bu ara hayatımı bir çok konuda değiştiriyorum. daha aktif bir yaşama geçmeye karar verdim. yarışmayı da istiyordum. topiği görünce dayanamadım. ama merak etme yolumdan da şaşmadım kurabiye de:)
hareket önemli tatlım ... çook haklısın.. nerde hareket orda bereket derler ya ne kadar doğru.. masa başı işte de biraz zor hareket oluyor..
tarifini merakla bekliyorum:)

Back
X