En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Benim bacak ağrılarım adet dışında da var malesef. sadece adet tarihine yaklasınca daha da artıyor
E o zaman daha kolay geçmesi bi araştır derim ben birde inançlı birinin yapması gerekli varislerine çok iyi geldi arkadaşımın benim sırt agrım geçti şimdi adet için iki seans daha yapılacak

Himmm iyiynis o da ben hacamattan korkarım
Kız korkacak bişey değil İnan ben sülük bile yaptırdım ki canım çok tatlıdır ben hissetmedim hiç Pazartesi tekrar yaptırıcam bu komple vücuda 4. Olacak ikisi sülük tedavisi valla tıpta çaresi Yok hacamatta var canım ne ilaç doldurayım vücuduma bir yerden yaparken diğer yerden yıkıyor

E o zaman daha kolay geçmesi bi araştır derim ben birde inançlı birinin yapması gerekli varislerine çok iyi geldi arkadaşımın benim sırt agrım geçti şimdi adet için iki seans daha yapılacak
Bu ara tüp bebek tedavisine başlıyorum. Hacemata falan bulasamam yani

Onun faydalarını biliyorum ama açıkçası yaptiramam bir keresinde yapilanalri gordum tirstm

Aydın’a yerleşin olalım siz tayincisiniz benim eşim esnaf malesef kıpırdayamıyorsunuz yerimizden yoksa vallahi isterdim
Hııı bak biz gelebiliriz oraya aydında Siirt gibi sıcak birde senden başka bi arkadaşım daha var komşuculuk oynarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…