Orijinali nasil bilmiyorum. Fakat çok yerde boyle beyaz satılıyor. Un kurabiyesi gibi ekstra badem var diyebilirim. Ama bu oyle mi,mis gibi kavrulmus unla yapılmış. Yemede yaninda yat olmus bu valla, acayip canim cekti suanda anlatırken. Gidem de iki çatlak kurabiyemden yiyem ama kavala tadi alam,napam.
Somon mezgit kokusuz gibi aslindada.. ohff tadini sevemiyorum. Esim ton baligi slir mesela. Ay o kokusu yokmu: ( nerdese balkondan atlicam o koku o kadar agir geliyo bana : (
İşte dedim ya atalarımda yoksa genler önemli mesela yegenım var kız aynı ben .. bazen dıları çıkıp gezeriz çocuğun mu der herkes yüzümüzdeki damarlara kadar aynı :)
İşte dedim ya atalarımda yoksa genler önemli mesela yegenım var kız aynı ben .. bazen dıları çıkıp gezeriz çocuğun mu der herkes yüzümüzdeki damarlara kadar aynı :)
hic mi yemezsin. Agir olmayan balıkları yemeni tavsiye ederim. Esim de sevmezdi ama benle birlikte alisti artik 5.5yildir. Kucuk baliklari yine severek yemez ama buyuk balıkları artik cok seviyor