En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Maşaallah o kadar nasıl dayanıyorsunYakınlarıma yapamıyorum:)
Yok abla ben anneme babama kardesime kustugumj bilmem kusemem onlara birde biz haddi aşmayiz büyük küçük kendi saygısını korur yani

Ama eşim in ailede durum çok farklı

Alışkın kar kavga dövüş e

Ben çok sakin vur ensesine al lokmayı biriydim ama artık değilim beni delirttiker artık sabrım kalmadı bazı şeylere

Ya unu kavurdu ya beni ora bitirdi:)

Ben yspmistim kavala tarif hoc boyle degildi. Gayet beyazdi. Orjinalide beyaz degil mi?
Orijinali nasil bilmiyorum. Fakat çok yerde boyle beyaz satılıyor. Un kurabiyesi gibi ekstra badem var diyebilirim. Ama bu oyle mi,mis gibi kavrulmus unla yapılmış. Yemede yaninda yat olmus bu valla, acayip canim cekti suanda anlatırken. Gidem de iki çatlak kurabiyemden yiyem ama kavala tadi alam,napam.

Somon mezgit kokusuz gibi aslindada.. ohff tadini sevemiyorum. Esim ton baligi slir mesela. Ay o kokusu yokmu: ( nerdese balkondan atlicam o koku o kadar agir geliyo bana : (

Sana balığın hiç bi çeşidi iyi gelmiyor :)

Bazı balıklar ağır oluyor. Bazıları hafif, sen hafif olanlardan tüketmeye çalış. Omega dan eksik kalma. :)

Haklısın canım altta kalmamak lazım

Ben mavi gözlüyüm
Beyaz tenliyim...
Çocuklarımi gorsen bunlar senin mi dersin...

Alakalari yok benimle
İşte dedim ya atalarımda yoksa genler önemli mesela yegenım var kız aynı ben .. bazen dıları çıkıp gezeriz çocuğun mu der herkes yüzümüzdeki damarlara kadar aynı :)

Sağlıkla sıhhatle gelsin
Ana tarafı + baba tarafı sağlam
Artık teeee ceddimizde kara kuru bişe yoksa kumral renkli gözlü bişey olur
İki tarafta da sarışın renkli gözlü yakınlar var bizde ama biz eşimle beyaz ten siyah saçız diyordum keşke ceksede sarı bı çocuk gelse mavi gözlü

Kapkara bı kızım oldu eşimden benden de kara kapkara gözleri var

Beklediğimden daha güzel ama esmer guzelj

Rabbim sağlık versin hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…