Kızlar pro olmuş çok çok çok çok çok çok sevindim
Kerata cantanem pro olur olmaz avatarını değiştirmiş
Yasminim in de madalyası gelmiş,çok yakışmış profile
Emira ,beni geçtiği için 3 oyla hala gelememiş galiba madalyası
Kızlar pro olmuş çok çok çok çok çok çok sevindim
Kerata cantanem pro olur olmaz avatarını değiştirmiş
Yasminim in de madalyası gelmiş,çok yakışmış profile
Emira ,beni geçtiği için 3 oyla hala gelememiş galiba madalyası
Eskiden diğer üyelerden farkı vardı ama bence şimdi sadece renk ayrıcalığı kaldı
Nick in kırmızı oluyor ve çevrimdışı gözükecek forumda takılabiliyorsun eskiden sadece cinsellik bölümüne prolar yazabiliyordu şuan herkes yazabiliyor
Birde toplu msj lasma açabiliyorsun :))
yazaru-Sukur-Dua, post: 57446726, member: 901848"]Pro ne kizlar, o olunca ne oluo ilk defa katiliorum ya bilmiorum
ve cok hizlisiniz ben okumadan dieriniz yazio sanki[/QUOTE]
Eskiden diğer üyelerden farkı vardı ama bence şimdi sadece renk ayrıcalığı kaldı
Nick in kırmızı oluyor ve çevrimdışı gözükecek forumda takılabiliyorsun eskiden sadece cinsellik bölümüne prolar yazabiliyordu şuan herkes yazabiliyor
yazaru-Sukur-Dua, post: 57446726, member: 901848"]Pro ne kizlar, o olunca ne oluo ilk defa katiliorum ya bilmiorum
ve cok hizlisiniz ben okumadan dieriniz yazio sanki
ve cok hizlisiniz ben okumadan dieriniz yazio sanki