En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Ooo benim pisti bile. Börekte pisti. Hatta üzerine kuru biber de doldurdum. Köfte yaptım, dolaba attım. Lahananin sert kısmından kavanoza turşu yaptım. Sen daha pattis kızartcan kurabiye yapcan

Isin cok

Ooo benim pisti bile. Börekte pisti. Hatta üzerine kuru biber de doldurdum. Köfte yaptım, dolaba attım. Lahananin sert kısmından kavanoza turşu yaptım. Sen daha pattis kızartcan kurabiye yapcan

Isin cok
Sen yokken bile çene çaldım tabi kalır bütün islerim dünden karnıyarık var oyuzden ağır alıyorum

Isin cok
Kız Toto’nu kaşı anam maşallahhhh bana da gel yarın

Bu sıra hep yoğunsun
Sorma, bizim gelinin eniştesi vefat edince, yeğeni dr randevusuna ben götürdüm. Sonra gezelim hala deyince, kıyamadım gezdirdim. Daha sonra anneme bırakırken, babam yemeğe kal diye tutturdu annemle, Naziklerin Aliyi yaptım. Yemekti, çaydı derken şimdi evime varmak üzereyim.
Yoruldum sanırım, başım zonkluyor.

Başınız sağolsun canım çok geçmiş olsun:)Oh ne güzel yapmışsın afiyet bal şeker olsun:)
Ben de evde değildim:)Sonra yemek bulaşık ancak oturdum:)Uykum geliyor.Gece uyuyamadım sabah erken kalktım :)

Birinci oldun yya herkes senden onu ister artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…