En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Alerjisi var zaten hepimizin varda i daha kötü geçiriyordu bugün bayağı tıkandı ateşlendi şuan düzenli hava kullanmaya başladık bugün :// çok sağol abla
Allerji çok fena bizimde var :/
Benim oğlumda hastaOkulda karnı ağrımış gidip aldım geldim.Kursada gitmek zorundaydım o ablalarla oturdu:)Gerçi yat dedim ödevini yapmış:)Çocuklar bu sıra hep hasta

Allerji çok fena bizimde var :/
Benim oğlumda hastaOkulda karnı ağrımış gidip aldım geldim.Kursada gitmek zorundaydım o ablalarla oturdu:)Gerçi yat dedim ödevini yapmış:)Çocuklar bu sıra hep hasta
Benim ortanci çok hareketli hem alerjik olunca her zaman hep o hastalanıyor otekiler daha dirençli hastalığa

C A N O nasılsın canım ne yaptınız:)
Iyiyim canım sen nasılsın :)

Bugün geldik antep'e . Muyane oldum, kan verdim. Eşim Sperm verdi. Igneleri aldım. Herşey normal, eşimin sperm sayısı 280 bin çıktı. Doktor düşük ama yeterli dedi. Ilk ignemi 6 da yaptım :)

Pazartesi kontrole çağırdı.

Antep urfadan serin
Ayy bugün hastaneden çıktım, yanda pastane vardı. Esimde arabayı almaya gitti. Bende pastaneden ekler alim dedim. Neyse telefon vardı elimde onu para öderken kasada unutmuşum. Tam urfa yoluna girdik. Cantaya baktım, buraya bakim dedim, telefon yok. Hemen eşimin telefondan aradım. Pastane sahibi çıktı. Telefonunuz gidebilirdi dedi. K. Bakmayın hastaneden çıktım, kafam dalgindi dedim

Hadi hayırlısı olsun inşaallah herşey yolunda gider:)
Aynen birkaç gündür hava çok serin hatta soğuk:)
Aman Allah korumuş.Bir de telefonsuz kalacaktın.Boşa masrafİyi farketmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…