En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
İş yapması ,temiz olması ile ilgili sorunumuz yok:)Ama çocuklarla ve yapması gereken bazı işleri beni üzerme atar:)Herşeye ben koşarım:)
Aynen bende öyle abla bugün bir mesele oldu ben gideceğim dedi bı yer için gitt umrumda değil bu evde sadece para kazanıyorsun dedim o an çok masum geldi laf ama eşim bana dese kuserdim valla adam güldü geçti

Aynen bende öyle abla bugün bir mesele oldu ben gideceğim dedi bı yer için gitt umrumda değil bu evde sadece para kazanıyorsun dedim o an çok masum geldi laf ama eşim bana dese kuserdim valla adam güldü geçti
Onun dışında işe yaramıyorlar ne yapalım

Benimki arabayı kullanmadığı için onada karışmıyorArada bana naziklik olsun diye iç dış yapıyor
Evvel gün iç-dış yaptırmış, sigara külü döktüm, bitmiş su şişesini arka koltuğa attım söylendi
Dedim, nasıl oluyormuş, daha dur çekirdek çitleyeceğim dedim, yuhh dedi

Onun dışında işe yaramıyorlar ne yapalım
Ama abla herşeyi bana yıkıyor geçen duvarları ne zaman silcrn diyor ben hergun çocukların servisini yapiyorum yemek bulaşık çamaşır herşey bende

Fayans arası derz çektiğimi biliyorum bı ara da çocuk zilden uyuyamıyor diye aç kapa düğme takmistim yapamadığım tek şey maaşlı bı işte çalışmak bıraksa onu da yaparım

Kendisi silsin o zaman Herşeye karışmaları ayrı bir olayYok benimki karışmaz
Maşaallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…