En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Bence kullan, ihmal etme :)
1 ay sonra kontrol var,2 aydır düzgün kullanamadım ,dr anlar mı kullanmadığımı acaba,belki de etki etmedi sanar

benim de hep sorunlu 6 ayda falan bitiririm ben... dizlerimin ağrısından anlarım :)) ahh bu sigara her şeyi götürüyor bir de çayy ...
Benim de dizlerim ağrıyor bu aralar,o yüzden miymişyaşlandığımdan değil miymiş yani

Benim de dizlerim ağrıyor bu aralar,o yüzden miymişyaşlandığımdan değil miymiş yani
ahahah onun da etkisi var tatlım.. sende kesin çoluğa çocuğa bakıp kendine bakmayanlardansın :)
bu yaşta ebeye döndümm yauu...
bir de yoğun adetle de ilgisi var ...

Ben 26 yaşındayım, heryerim ağrıyor dizlerden aşağısı, kollar doktor kesin anlar. Tahlil yapınca şimdiden iç sen

Ufak kizim var ne zaman iki cift bisey yazacak olsam ellerimi falan tutuyo. Telefonla ilgilenmemi istemiyor. Okuyorum yazilanlari ama elimi kolumu cekistirdigi icin yazmaya zorlaniyorum bu haldeyiz genelde

Ne kadarlık canim?
1yil oncesine kadar bendede öyle bir durum vardı

Büyüdükçe rahatlarsın

Tamam canım, birde öylesini yapayım

kızz sen bakma onlara belki şevke geliriz de biz de iyi oluruzz
sahi neyle besleniyorsun? yaptığın özel bir şey var mı? burda olduğun gibi misin?

Yaptığım özel birşey yok ki.
Yağlı,tuzlu,şerbetli,
Hamurlu şeyleri fazla tüketmiyorum....
Sebzeye ağırlık veriyorum...
Çayımı şekersiz içiyorum

Sayayım mi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…