İstiyorduk da olmamıştı bir süre eltin benden bı kaç gün önce açıkladı gebeliğini tabi birbirimizden habersiz ikimizde gebeyiz hatta eltimin testi ile onu kandiriyorum sanmış
Ama ben cinsiyeti belli olana kadar annem e bile söylemedin sonuncu sürpriz oldu herkese :)
Beş dakikada yaptım kız, çok kolay kurabiyem annem oturarak yapacaksın bak diyordu, o sıra telefonu çaldı gitti, 5-10dk sonra döndüğünde bitirmiştim bile
Beş dakikada yaptım kız, çok kolay kurabiyem annem oturarak yapacaksın bak diyordu, o sıra telefonu çaldı gitti, 5-10dk sonra döndüğünde bitirmiştim bile
Canım tebrik ederim ya şimdi gördüm takvimini, hamile misin maşallah
Resimlerin boyutlarını ayarlayabilirsem uyumadan, bu gece açacağım inşallah konumu
Canım tebrik ederim ya şimdi gördüm takvimini, hamile misin maşallah
Resimlerin boyutlarını ayarlayabilirsem uyumadan, bu gece açacağım inşallah konumu
Titriyo . Normalde söylemicektim ama biz çok şakalaşan çiftiz . Hep birbirimizi korkuturuz falan . Allah korusun yanlış bişey yapar üzülürüz diye söylemek zornda kaldım
Titriyo . Normalde söylemicektim ama biz çok şakalaşan çiftiz . Hep birbirimizi korkuturuz falan . Allah korusun yanlış bişey yapar üzülürüz diye söylemek zornda kaldım