Ben çok kullanırım, bazen üşenirim elektrikli ızgarayı çıkarmaya, fırında yaparım. Birde ızgara tavam var, ama döküm olduğu için yıkanmaya gelmedi, paslandı.
Aklımdayken atayım
Afiyet olsun canım:)
Evde ödevlerini yaptı:)
Bugün bir spor etkinliği vardı.Hasta olduğu için katılamıyacaktı.Ben bile sınıf annesi olduğum için gittim.Başka bir okulda seçme yapılacaktı.Bayağı üzüldüm:)Oraya gittik bize sıra gelince elektrik kesildi ve haftaya kaldı:)Oğlumunda nasibi varmış
Ben çok kullanırım, bazen üşenirim elektrikli ızgarayı çıkarmaya, fırında yaparım. Birde ızgara tavam var, ama döküm olduğu için yıkanmaya gelmedi, paslandı.
Aklımdayken atayım
Afiyet olsun canım:)
Evde ödevlerini yaptı:)
Bugün bir spor etkinliği vardı.Hasta olduğu için katılamıyacaktı.Ben bile sınıf annesi olduğum için gittim.Başak bir okulda seçme yapılacaktı.Bayağı üzüldüm:)Oraya gitti bize sıra gelince lektrik kesildi ve haftaya kaldı:)Oğlumunda nasibi varmış
Aklımdayken atayım
Barışmak isteyen yok da işte ana baba diye eşim hep alttan alan taraf keşke anası babası da öyle düşünse :// onlarla değil problemde eltimim avukatligina soyundular kalakaldı kar ortada