Geçmiş olsun canım bu gece uğursuzluk mu vardır bilmem biri 2 ye kadar uyumadı sabah eşim uyandırdı ise gidecek bı diğeri bı yerlerin ağrıyor diye uyandirdi :// üzerimizde bı gudubetlik var sanki ://
@tontrikoMinik Duduklu Tencere
geçmişler olsun kızlar, bu havalarda gayet doğal hasta olmak. Acaba doğal vitaminleri kullanıyor musunuz?
Arısütü, bal, polen gibi?
Çocuklar ve kendiniz için aslında çok iyi bir ilaç, sabah aç karına.
Çocuklar çok çabuk hasta oluyorlar, hele okula giden var ise, eve sürekli virüs taşınıyor.
Çocuklar ve kendiniz için aslında çok iyi bir ilaç, sabah aç karına.
Çocuklar çok çabuk hasta oluyorlar, hele okula giden var ise, eve sürekli virüs taşınıyor.
Günaydın sabaha kadar eşim üzerimiz açtı ya o pikenin üzerine yatıyor üzerimiz açılıyor . Yüzümün sol tarafı ağrıyor resmen boğazım burnum başım . Kendi de benle aynı grip olduk . Burun ameliyatımda bile böyle burnum ağrımadı
Günaydın sabaha kadar eşim üzerimiz açtı ya o pikenin üzerine yatıyor üzerimiz açılıyor . Yüzümün sol tarafı ağrıyor resmen boğazım burnum başım . Kendi de benle aynı grip olduk . Burun ameliyatımda bile böyle burnum ağrımadı
Yasmin ya hahahaha birde rüyamda buradan bi arkadaşımla komşuymuşuz onu rüyamda gördüm eşlerimiz aynı meslekte zaten yan apartmana taşınıyordu valla yoruldum
Yasmin ya hahahaha birde rüyamda buradan bi arkadaşımla komşuymuşuz onu rüyamda gördüm eşlerimiz aynı meslekte zaten yan apartmana taşınıyordu valla yoruldum