Düzeltme yapayım bende yüksek tansiyon yok, düşük tansiyon var, zayıflayınca iyice hortluyor.
Benim kız gezerken doğacaktı az kalsın, o yüzden kendisi çok gezenti :))) annesiyle babası süper ötesi geveze olduğundan da çenesi düşük
Valla bu sefer kaçtım, yazdıkça yazasım geliyor, işler duruyor öylece, gidip etrafa bakınayım.
Düzeltme yapayım bende yüksek tansiyon yok, düşük tansiyon var, zayıflayınca iyice hortluyor.
Benim kız gezerken doğacaktı az kalsın, o yüzden kendisi çok gezenti :))) annesiyle babası süper ötesi geveze olduğundan da çenesi düşük
Valla bu sefer kaçtım, yazdıkça yazasım geliyor, işler duruyor öylece, gidip etrafa bakınayım.
Kizlar masallah dokturmushsunuz yine
Yaa ben unutmusum yarismayi oysa ki daha gecen gun hindistan cevizli kurabiye yaptiydimaha simdi gordum bi arkadas yapmis
Bi dahakine artik
Bu arada bi dahaki kategori pratik tarifler olsun lutfen benim gibi cocuklu anneler icin
Eminim hepsinin tadi mukemmeldir keske tadina baka bilseydikama maalesef sadece goruntuye gore oy vere biliyoruz
Goruntu bakimindan en cok 4 kurabiye dikkatimi cekti
1.makaron-tipki pastanedekiler gibi duruyo
2.kus yuvasi-goruntu muhtesem yumurtalar catlicak gibi duruyo
3.tirtil-cok sevimli cok tatlisama benim oglanlar korkmasin kiz tviti
4.seftali-simdiye kadar gordugum en gercekci seftali kurabiyesi
Oylama açıldı, rehavet çöktü herkese C A N O
sabahtan beri yok, @tontriko banlı, @tuzsuz_ruh kayıplarda, _CaNanSu_
eşi ile ilgileniyordur ByNkoaLa
Canan olmadan gelmeyengillerden, @deynepnaz ela ile laleyi almış
Diğerlerinden haberim yuk
1-) sabah elektirik yoktu, telefon sarj sıfır
2-) dip köşe temizlik yaptık, eşimle
3-) o yorgunluğa bide balkonda mangal yaptım
4-) işlerim anca bitti kız
Bide telefon Şarj etmiyor bozuldu galiba. Yenileme vakti gelmiş
Eminim hepsinin tadi mukemmeldir keske tadina baka bilseydikama maalesef sadece goruntuye gore oy vere biliyoruz
Goruntu bakimindan en cok 4 kurabiye dikkatimi cekti
1.makaron-tipki pastanedekiler gibi duruyo
2.kus yuvasi-goruntu muhtesem yumurtalar catlicak gibi duruyo
3.tirtil-cok sevimli cok tatlisama benim oglanlar korkmasin kiz tviti
4.seftali-simdiye kadar gordugum en gercekci seftali kurabiyesi
Kokmadi mi uzerin komurden sabah sabah canim mangal cekti adamada dedim evi iyice oturtalim mangal sevmem ama canim istiyo 2 ay oldu ben daha eve yerlesemedim