Amanın ,bana dil çıkardı dur seni kibleyeyim maşallah ilk katılımda alacaksın madalyaDaha önce başka nickle katılıp üyelik iptali yaptırdın mı?Kimseye söylemem aramızda
İnşallah canım ,kazanacaksın ,madalyan karnında olacak inşallah
Amanın ,bana dil çıkardı dur seni kibleyeyim maşallah ilk katılımda alacaksın madalyaDaha önce başka nickle katılıp üyelik iptali yaptırdın mı?Kimseye söylemem aramızda
:)) heralde baska nickim olsa yarismalarada hep katilsam hirs yapar 1. Olana kadar devam ederdim. Nie baska acmaya gerek duyum kendimi kendime ispat etmek varken
Saol canim alirim insallah du bakalim, ben bile beklemiodum bole bisi oylesine katildim yarisma ne getirio bilmem ne onlari bile bilmiorum henuz
Bu arada keske benim de karnimda olsa su madalya, bide boylesi hic fena olmaz tabi
Oylama çekişmeli gidiyor hakeden kazansın bütün tarifler çok güzel
Çok oy alır dediğim tarifler vardı beklediğim gibi olmadı, arada kaynadılar gibi sanki hakettikleri derecede oy almadılar buna üzüldüm.
:)) heralde baska nickim olsa yarismalarada hep katilsam hirs yapar 1. Olana kadar devam ederdim. Nie baska acmaya gerek duyum kendimi kendime ispat etmek varken
Saol canim alirim insallah du bakalim, ben bile beklemiodum bole bisi oylesine katildim yarisma ne getirio bilmem ne onlari bile bilmiorum henuz
Bu arada keske benim de karnimda olsa su madalya, bide boylesi hic fena olmaz tabi
Üyelik iptali yaptıran, daha sonra geri gelenler olabiliyor, tanıdığım bir üye olabilir misin diye şeyettimdi, yarışmayla alakası yok sormamın
İnşallah karnında da madalya olur canım
Aynen hem sikacağım yoktu yaaa dedim bı çok oy almak için neden var çok uğraştırıcı denir diye düşünmüştüm açıkçası ama çocuklar la yapmak zevkli olabilir aslında
Üyelik iptali yaptıran, daha sonra geri gelenler olabiliyor, tanıdığım bir üye olabilir misin diye şeyettimdi, yarışmayla alakası yok sormamın
İnşallah karnında da madalya olur canım
Insallah canim.
Burayi dua gruplariyla kesfettim, keske daha once kesfetseymisim getirisi oldu manevi yonden
Sonrada bura cikti karsima deneyim bi heyecan olsun dedim
Daha öncede söyledim
Bence pratik olmadığı için oy almaz diyordum hani ben azıcık tembelim ya yapamayacağım için oy vermezdim şahsen ama kk kadını öyle demiyor
Ben de pişmaniye ve bademin ilk kez bir kurabiye de kullanıldığını gördüm yaratıcı geldi malzemeleri bakımından bu yüzden verdim.Tabii görüntüsü de çok guzel