Aslında merak etmiyor değilim, ama tadını bildiğim ve damak tadıma uyanları seçiyorum genelde.
Tatlılarda çikolatalı ve kakaolu ürünler daha çok prim yapıyor, bunları hepimiz biliyoruz. Fakat kendi sevdiğimiz ve iyi tutturduğumuz tarifleri yapıyoruz(m)
Ben hiç tadına bakmak istemedim, merak etmedim açıkçası. Sevmeyecegimi düşünüyorum tadını niyeyse :)) Konya şekeri gibi tadı varmış gibi geliyor, onu da sevmem ben
Kazen ne dedi gördün mü?
Geçen yarışmada olduğu gibi pro üyelik olabilirmiş.Ama görüntüleme çıtası varmış.Onu geçmemiz lazım.Ben senin yerinde olsam konuyu güncel tutar.Muhabbeti güncel tutardım:)
Ben yazmasam yada Canan yazmasa neyi görüntüleycen. Şuanda burayı güncel tutuyoruz, gelip gören oyunu kullanıp gidiyor. Sabah uyanır uyanmaz, buraya gelip ışıkları yakıyorum. Güneş agarmadan bile 15 ziyaretçi vardı
Ben yazmasam yada Canan yazmasa neyi görüntüleycen. Şuanda burayı güncel tutuyoruz, gelip gören oyunu kullanıp gidiyor. Sabah uyanır uyanmaz, buraya gelip ışıkları yapıyorum. Güneş agarmadan bile 15 ziyaretçi vardı
Cok sacma olmus sondakiler en cok oy almisken siralamayi dikkate almak, yada tadina baktim verdim lafini ciddi ciddi gercek sanmak.
Laf olsun demisler sanirim
6 yil olmus ve ben yeni goruorum
Cok sacma olmus sondakiler en cok oy almisken siralamayi dikkate almak, yada tadina baktim verdim lafini ciddi ciddi gercek sanmak.
Laf olsun demisler sanirim
6 yil olmus ve ben yeni goruorum