• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Evet canım, bende sunumu düşünüyorum ama bulacağız birşeyler :halay:

Malzemelerin akşam gelirse, yarın mı ekleyeceksin tarifini :dondurma:
Yanlış yazmışım daha doğrusu anlaşılmışim snein tarifi bekliyorum akşama :)

Benimalzeme hemen bulunmaz maalesef çarşıya uzak bı yerdeyim merkeze gitmem lazım o da eşimle anca :))

çizgi film karakteri ya :)
Ankastreler daha çabuk pişiriyor. Alt-üst çizgisi olana çevir kullanırken canım ve kısa süreli kontrol et.
Kek 25 dk da pişmiş oluyor ankastrelerde:KK53:
geçen kurabiye yapmıştım gerçi çocuk yaptı benim de içi çiğ kaldı dışı yandı falan anlamadım bi türlü bir kaç deneme yapıp öyle katılayım yarışmaya rezil olmıyım :D

Kek haric herseyi fanli pisiriyorum ben
teşekkür ederim bu fırınları çözmek zor iş sanki arkası fazla pişiriyor gibi eski fırınım daha iyiydi
Kıtır olmasını istediğim şeylerde turbo , ama yumuşak olmasını istediğim şeylerde( kek gibi )fansız çalıştırıyorum.
hmm güzel mantık bende öyle uygulayayım sağ ol canım teşekkür ederim

çizgi film karakteri ya :)

geçen kurabiye yapmıştım gerçi çocuk yaptı benim de içi çiğ kaldı dışı yandı falan anlamadım bi türlü bir kaç deneme yapıp öyle katılayım yarışmaya rezil olmıyım :KK70:
Güzel bir avatar bul canım memnun değilsen :KK53:

Bende eski tür set üstü fırınlar var, fakat anneme gidince kullanırım ankastreyi. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.:110:

Güzel bir avatar bul canım memnun değilsen :KK53:

Bende eski tür set üstü fırınlar var, fakat anneme gidince kullanırım ankastreyi. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.:110:
artık özdeşti benimle gumball bırakamıyorum :D benimki turboydu alttan 2. rafda kullanıyordum şimdi alt üst olunca ortaya almak lazım sanırım çok beceriksiz çıktım:KK23:

Back
X