C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.354 155.071 898 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.081 MuzipPrenSess .!.: Belki bunda sabit kalirm bilemem Genişletmek için tıkla... Bencede bi dur demelisin H E .!.: Günaydın Genişletmek için tıkla... Günaydın canım, nasılsın minik meleklerim .!.: İlk üyelik almaya calistigimda tabi gmail şifresinin girileceğini bilmiyorum direk adımı soyadimi yazmıştım İyi ki şifreyi bilmiyormusum ugrastikca ettikçe olmadı Biraz daha kurcaladim kk yi baktım kimsenin adı soyadı yok yeni gmail alıp minik meleklerim olarak üye oldum Genişletmek için tıkla... isim Soyisim kötü olmuş neyseki duzeltmissin
MuzipPrenSess .!.: Belki bunda sabit kalirm bilemem Genişletmek için tıkla... Bencede bi dur demelisin H E .!.: Günaydın Genişletmek için tıkla... Günaydın canım, nasılsın minik meleklerim .!.: İlk üyelik almaya calistigimda tabi gmail şifresinin girileceğini bilmiyorum direk adımı soyadimi yazmıştım İyi ki şifreyi bilmiyormusum ugrastikca ettikçe olmadı Biraz daha kurcaladim kk yi baktım kimsenin adı soyadı yok yeni gmail alıp minik meleklerim olarak üye oldum Genişletmek için tıkla... isim Soyisim kötü olmuş neyseki duzeltmissin
evlaefe Guru Pro Üye 11 Mart 2013 9.618 13.001 498 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.082 Gunaydin kizçeler
evlaefe Guru Pro Üye 11 Mart 2013 9.618 13.001 498 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.083 MuzipPrenSess .!.: Belki bunda sabit kalirm bilemem Genişletmek için tıkla... Nickinizi mi degistiriyosunuz kizlar
MuzipPrenSess .!.: Belki bunda sabit kalirm bilemem Genişletmek için tıkla... Nickinizi mi degistiriyosunuz kizlar
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.857 62.725 798 31 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.084 -cantanem- .!.: Günaydın canım, nasılsın Genişletmek için tıkla... Çok fena
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.849 698 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.085 H E .!.: Çok fena Genişletmek için tıkla... Tuzlu kraker bulundur yanında
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.857 62.725 798 31 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.086 minik meleklerim .!.: Tuzlu kraker bulundur yanında Genişletmek için tıkla... Midem hiçbirşey almıyo İstifrada edemıyorum . Ama midem hep ağzımda Aklıma gelebilecek herseyden tiksiniyorum Sadece mandalina
minik meleklerim .!.: Tuzlu kraker bulundur yanında Genişletmek için tıkla... Midem hiçbirşey almıyo İstifrada edemıyorum . Ama midem hep ağzımda Aklıma gelebilecek herseyden tiksiniyorum Sadece mandalina
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.087 -cantanem- .!.: Bencede bi dur demelisin Günaydın canım, nasılsın isim Soyisim kötü olmuş neyseki duzeltmissin Genişletmek için tıkla... Kız sanki dakika başı nicj degistiriyorm sanilacak
-cantanem- .!.: Bencede bi dur demelisin Günaydın canım, nasılsın isim Soyisim kötü olmuş neyseki duzeltmissin Genişletmek için tıkla... Kız sanki dakika başı nicj degistiriyorm sanilacak
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.088 evlaefe .!.: Nickinizi mi degistiriyosunuz kizlar Genişletmek için tıkla... Ben degistrdim bi tek canm bynkoala :)
evlaefe .!.: Nickinizi mi degistiriyosunuz kizlar Genişletmek için tıkla... Ben degistrdim bi tek canm bynkoala :)
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.849 698 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.089 İn H E .!.: Midem hiçbirşey almıyo İstifrada edemıyorum . Ama midem hep ağzımda Aklıma gelebilecek herseyden tiksiniyorum Sadece mandalina Genişletmek için tıkla... Ben herşeyi yiyip herşeye istifra ediyordum Bı zaman sonra geçecek ins o küçük melek senden alıyor herşeyi şimdilik merak etme
İn H E .!.: Midem hiçbirşey almıyo İstifrada edemıyorum . Ama midem hep ağzımda Aklıma gelebilecek herseyden tiksiniyorum Sadece mandalina Genişletmek için tıkla... Ben herşeyi yiyip herşeye istifra ediyordum Bı zaman sonra geçecek ins o küçük melek senden alıyor herşeyi şimdilik merak etme
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.857 62.725 798 31 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.090 minik meleklerim .!.: İn Ben herşeyi yiyip herşeye istifra ediyordum Bı zaman sonra geçecek ins o küçük melek senden alıyor herşeyi şimdilik merak etme Genişletmek için tıkla... Dua edın çabuk geçsin nolur. Çok bitkin düştüm . Bide memleketteydık dun geldım . Allahım hayatımda gecırdıgım en kötu yolculuktu
minik meleklerim .!.: İn Ben herşeyi yiyip herşeye istifra ediyordum Bı zaman sonra geçecek ins o küçük melek senden alıyor herşeyi şimdilik merak etme Genişletmek için tıkla... Dua edın çabuk geçsin nolur. Çok bitkin düştüm . Bide memleketteydık dun geldım . Allahım hayatımda gecırdıgım en kötu yolculuktu
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.849 698 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.091 H E .!.: Dua edın çabuk geçsin nolur. Çok bitkin düştüm . Bide memleketteydık dun geldım . Allahım hayatımda gecırdıgım en kötu yolculuktu Genişletmek için tıkla... Biraz daha sürecek geçecek ins benim 4.-5. ayda bitmişti kişiye göre değişiyor Sadece yediğin şeylerden mi tiksiniyorsun kokudan evde .Eşyalardan falan mı ??
H E .!.: Dua edın çabuk geçsin nolur. Çok bitkin düştüm . Bide memleketteydık dun geldım . Allahım hayatımda gecırdıgım en kötu yolculuktu Genişletmek için tıkla... Biraz daha sürecek geçecek ins benim 4.-5. ayda bitmişti kişiye göre değişiyor Sadece yediğin şeylerden mi tiksiniyorsun kokudan evde .Eşyalardan falan mı ??
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.857 62.725 798 31 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.092 minik meleklerim .!.: Biraz daha sürecek geçecek ins benim 4.-5. ayda bitmişti kişiye göre değişiyor Sadece yediğin şeylerden mi tiksiniyorsun kokudan evde .Eşyalardan falan mı ?? Genişletmek için tıkla... Yemeklerden sadece Karnım aç ne yesem diye düşünürken içim kalkıyo Dün bir köftecıye gittik . Allahımm içeri girer girmez ölüyorum sandım
minik meleklerim .!.: Biraz daha sürecek geçecek ins benim 4.-5. ayda bitmişti kişiye göre değişiyor Sadece yediğin şeylerden mi tiksiniyorsun kokudan evde .Eşyalardan falan mı ?? Genişletmek için tıkla... Yemeklerden sadece Karnım aç ne yesem diye düşünürken içim kalkıyo Dün bir köftecıye gittik . Allahımm içeri girer girmez ölüyorum sandım
Kelebek2356 Nam-ı diğer Tuzsuz_ruh 🙃🙃🙃🙃 Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2015 25.788 73.562 598 35 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.093 Nevreste .!.: Polis eşiyim canım Bana söz verirseniz etiket konusunda yardımcı olurum10 dk sürmez özelinize hazırlar yollarım Ben de seni tebrik ederim.Gece boş durmamışsın Afiyet şifa olsun Tuzsuz'um Canım çok geçmiş olsun İyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Sağol canımın içi
Nevreste .!.: Polis eşiyim canım Bana söz verirseniz etiket konusunda yardımcı olurum10 dk sürmez özelinize hazırlar yollarım Ben de seni tebrik ederim.Gece boş durmamışsın Afiyet şifa olsun Tuzsuz'um Canım çok geçmiş olsun İyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Sağol canımın içi
evlaefe Guru Pro Üye 11 Mart 2013 9.618 13.001 498 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.094 MuzipPrenSess .!.: Ben degistrdim bi tek canm bynkoala :) Genişletmek için tıkla... niye ki bazen bende diyorum degissem mi cok matrak nickler oluyor sonra diyorum dur yerine otur
MuzipPrenSess .!.: Ben degistrdim bi tek canm bynkoala :) Genişletmek için tıkla... niye ki bazen bende diyorum degissem mi cok matrak nickler oluyor sonra diyorum dur yerine otur
Kelebek2356 Nam-ı diğer Tuzsuz_ruh 🙃🙃🙃🙃 Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2015 25.788 73.562 598 35 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.095 H E .!.: Yemeklerden sadece Karnım aç ne yesem diye düşünürken içim kalkıyo Dün bir köftecıye gittik . Allahımm içeri girer girmez ölüyorum sandım Genişletmek için tıkla... Ah canımm miden mi bulanıyor çok fena tuzlu kraker falan ye sabah kalkmadan ve dışarıda et falan yeme tam pişirmiyorlar
H E .!.: Yemeklerden sadece Karnım aç ne yesem diye düşünürken içim kalkıyo Dün bir köftecıye gittik . Allahımm içeri girer girmez ölüyorum sandım Genişletmek için tıkla... Ah canımm miden mi bulanıyor çok fena tuzlu kraker falan ye sabah kalkmadan ve dışarıda et falan yeme tam pişirmiyorlar
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.849 698 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.096 H E .!.: Yemeklerden sadece Karnım aç ne yesem diye düşünürken içim kalkıyo Dün bir köftecıye gittik . Allahımm içeri girer girmez ölüyorum sandım Genişletmek için tıkla... Ağır yemekler seciyorsun sen de ben gibi Bende bir kere öyle istifra etiimki o da ilk ti zaten ilk gebelikte ağlamaktan hela oldum artık çıkartacak bişey kalmadı hala öğürüyorum Öyle kızgındım eşime Kayanan kayınpeder gelip ağlıyorum diye gulmustu bunlar olacak şeyler diye Eşim geldi patates kızartti günü kapatmıştım tok halde bende mutfağa giremiyordum evimin kokusu du sebep
H E .!.: Yemeklerden sadece Karnım aç ne yesem diye düşünürken içim kalkıyo Dün bir köftecıye gittik . Allahımm içeri girer girmez ölüyorum sandım Genişletmek için tıkla... Ağır yemekler seciyorsun sen de ben gibi Bende bir kere öyle istifra etiimki o da ilk ti zaten ilk gebelikte ağlamaktan hela oldum artık çıkartacak bişey kalmadı hala öğürüyorum Öyle kızgındım eşime Kayanan kayınpeder gelip ağlıyorum diye gulmustu bunlar olacak şeyler diye Eşim geldi patates kızartti günü kapatmıştım tok halde bende mutfağa giremiyordum evimin kokusu du sebep
evlaefe Guru Pro Üye 11 Mart 2013 9.618 13.001 498 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.097 H E .!.: Yemeklerden sadece Karnım aç ne yesem diye düşünürken içim kalkıyo Dün bir köftecıye gittik . Allahımm içeri girer girmez ölüyorum sandım Genişletmek için tıkla... Ehhhh kokar orasi bir kokuyosa sana bin kokar
H E .!.: Yemeklerden sadece Karnım aç ne yesem diye düşünürken içim kalkıyo Dün bir köftecıye gittik . Allahımm içeri girer girmez ölüyorum sandım Genişletmek için tıkla... Ehhhh kokar orasi bir kokuyosa sana bin kokar
Kelebek2356 Nam-ı diğer Tuzsuz_ruh 🙃🙃🙃🙃 Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2015 25.788 73.562 598 35 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.098 ince bilek .!.: Siboşum bak nerede karşılaştık Genişletmek için tıkla... Aşgummmmmmmmmmmm
Kelebek2356 Nam-ı diğer Tuzsuz_ruh 🙃🙃🙃🙃 Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2015 25.788 73.562 598 35 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.099 Krmzblk .!.: Hangi mantardan? Nerde oturuyorsunuz? Bizim burdada çıktı turuncu turuncu mantar. Gerçi daha yiyemedik ama çıktı yani. Genişletmek için tıkla... AYdın Kanlıca mantarıymış sosyetik Adı
Krmzblk .!.: Hangi mantardan? Nerde oturuyorsunuz? Bizim burdada çıktı turuncu turuncu mantar. Gerçi daha yiyemedik ama çıktı yani. Genişletmek için tıkla... AYdın Kanlıca mantarıymış sosyetik Adı
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.849 698 30 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #15.100 tuzsuz_ruh .!.: AYdın Kanlıca mantarıymış sosyetik Adı Genişletmek için tıkla... Bildiğimiz çıntar ayolll
tuzsuz_ruh .!.: AYdın Kanlıca mantarıymış sosyetik Adı Genişletmek için tıkla... Bildiğimiz çıntar ayolll