En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Nasil muhabbetler dönüyor ya; surda iki kurabiye resmi gorelim, agzimiz sulansin dedik, insani kurabiyeden soguttunuz :KK70:
Bir ses verseydiniz hemen ciddiyet moduna geçerdik:KK45:Ama bana tarif bırakmadılar ve diyorlar ki ;böcekli ,kokmuş tarif bulmuşlar ben yapacakmışım:KK61:Oysa ben hepsinden daha güzel kurabiye buldum:sus:

Çok tatlı muhabbetler dönüyor aslinda her zaman burda ama
Yanlış zamana denk geldin:KK48::olamaz:

Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. :(
Kurabiye ayrı ama:KK45:

Kategori dünya mutfağı olursa nevreste böcek kullanacakmıs, bizde fikir veriyoruz. Yardımcı olmak sevap:KK30:
Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. :D. ( muhtemelen hepsini begenecegim )

Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. :KK43:

Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. :KK70:. ( muhtemelen hepsini begenecegim )
Bir tarif eklendi ama onay bekliyor:):sus:Sizin kurabiye tarifi yok mu:ıslık:Marifetlerinizi görseydik:KK45:Hep BDV hep BDV olmuyor:ıslık:

O zaten öyle olacak:KK45:Tüm oylar benim:süslü:
Ben kesin sana veririm zaten:KK76:
Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. :KK43:

Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. :KK70:. ( muhtemelen hepsini begenecegim )
ben bi kaç güne yada yarın yapacağım. Hemen ilk tarife vereceğim dememelisin, belki benim ki daha güzel olacak:halay:

Back
X