• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Kaçasım vardı ama gönderdim artık tarifi :))
Söyle de Şu sunum olayını abartmasınlar nevroş. Valla biz sunuma geçene kadar oğlanlar el atıyor yemeye başlıyoruz :KK70:
Aynen ya aç aslanlar gibi bekleniyor basimizda en iyisi herkes uyuyunca yapmak :)

Şuan beynim yandı birinde matematik örüntüsü diğerinde el yazmak ve bir diğeri banyodaki makina ile oynamak istiyor bağıra bağıra ağladım şuan sakınım ödevler ara verdik ://

Sakin ol canım
Bazen olur öyle ama sakinliğini korumaya devam et...

Söyle de Şu sunum olayını abartmasınlar nevroş. Valla biz sunuma geçene kadar oğlanlar el atıyor yemeye başlıyoruz :KK70:
Her seferinde daha üste çıkıyorlar:nazar::halay:
Senin sunumda güzel olmuş:KK45:

Her seferinde daha üste çıkıyorlar:nazar::halay:
Senin sunumda güzel olmuş:KK45:

Sunumun kahvesini salona götürürken içtim köpüğü gitti :D
Masaya örtü çıkaracaktım, dedim şimdi dolabı açacağım aaaaa orada ne var diye oğlan gelecek al sana bir ton iş. Varsın örtüsüz olsun. :)) evimde de çiçek Yok iyi mi.
Pembe sunum tabağı ve çiçekli fincanlar da kayınvalidemin hediyesi. Kadın ‘evin renksiz diye aldım’ demişti :))
Ama dur şunlar biraz yorulsun, yapacağım sunum bir fotoğraf daha eklerim :))

Sunumun kahvesini salona götürürken içtim köpüğü gitti :KK70:
Masaya örtü çıkaracaktım, dedim şimdi dolabı açacağım aaaaa orada ne var diye oğlan gelecek al sana bir ton iş. Varsın örtüsüz olsun. :)) evimde de çiçek Yok iyi mi.
Pembe sunum tabağı ve çiçekli fincanlar da kayınvalidemin hediyesi. Kadın ‘evin renksiz diye aldım’ demişti :))
Ama dur şunlar biraz yorulsun, yapacağım sunum bir fotoğraf daha eklerim :))
Tamam canım yaparsan ekle:)Birde telefonu dik değil yan tutarak çek canım:)Ekleyince haber ver:)

Herkese iyi akşamlar.
Maşallah tarifler gelmeye başlamış elmalısı tahinlisi kahvelisi okadar canım çekti kii:kk77:
Hepinizin eline sağlık.

Bu topic sadece yarışmak için değil , farklı tarifleri denemek için de birebir. Hepinizi seviyorum ve sizden çok şey öğreniyorum:KK36:
teşekkür ederiz canım :)

Kizlar firinda mustasyona ugradi sekilleri bi acayip oldu kabartma tozu atmasamiydim ki bide olemi denesem
belki unu da az gelmiş olabiliro_O

Kesinlikle uyuduklarında yapmak gerekiyor yoksa çocuklar sunumu çekene kadar hüpletiyorlar. Uyurlarken kafa rahat sakin sakin yapıyorsun:36:

nasıl oldun canım okuyamadım önceki mesajları çektirdin mi dişini
Canım 2 diş çekilecek biri kanal tedavisi yapılacaktı:)Kanal tedavisi yapılacak olan problemli olduğu için önce onu yaptı:)Çok şükür dişte sorun yok :)Ama alt dilimin alt kısmı ağzıma soktuğu su süpürgesinden (adını bilmiyorum öyle bir şeydi)dolayı fena tahriş olmuş çok sızlıyor:70:

Back
X