Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Kızlar, 2-3 hafta evvel boynumda bir kızarıklık belirdi. 2-3 gün evvel birden büyüdü ve kabardı. 2 gündür stilex alerji jeli sürüyorum, kabuklu hale döndü.
Dün parmağımda ve elimde de kabarcıklar oluştu.
Bu hafta cildiyeye gitmeye çalışacağım.
Ama sizce bunlar nedir?

Canım geçmiş olsun. Ben 3-4 sene önce gül geçirdim, ona benzettim. Ben de o büyük olan göbeğimdeydi. Sonra vücuduma yayıldı.

Peki doktora göründün mü?

Gül müymüş adı?

Sağ olasın canım benim
Evet evet doktor demişti gül diye. Ama olmayabilir de benzettim ben.
Alerji hapı ve krem vermişti doktor, sadece rahatlatması için çünkü kendi kendine geçen bişeymiş. Hiç bir işe yaramadı tabi verdikleri.
Sonra ben kortizonlu bi krem almıştım kendim o hızlandırmıştı biraz iyileşmeyi. Hızlandırdı dediğim de 2 ayda falan geçti

Şükür canım, kurtulmuşsun.

2-3 gündür boynum terleyince çok yanıyor ve kaşınıyor. Bugün ellerim de kaşınmaya başlayınca dayanamadım artık.
Doktor tanıdığıma sıkıntıları anlatıp, fotoğraflarını attım. O’ndan yanıt bekliyorum.
Muhtemelen cildiyeye gönderecek. Ama belki yaşayan vardır diye sormak istedim.
Sağ olasın canım benim.

Sen nasılsın, güzel bekleyiş nasıl gidiyor?

Şimdi cevap yazdı

Biraz heyecanlı, biraz tedirgin çoğunlukla da hiç bişey hissetmeyerek geçiyor
Bir de zaman geçmiyor yaa

yasminsay sedef hastalığı bende de var fakat genelde genetik oluyor. Ailende var mı? Strese bağlı çıkıyor ve batıyor. Kaşıntı olur genelde beyaz pul kabarcıklar olur.
Eklem yerlerin de çıkar. Benim bir dönem göz kapağım da bile çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…