Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Bizimde oturma odası çok sıcak olmaya başladı. Bizimde çok az kaldı yatak odasına taşınmamızaBen 2 ye kadar evde olmuyorum.Ama yürüyerek hayatta çıkamam
Online sipariş ver
İş de yapamıyorum ki vakit geçsin, ev temiz olsun da motive olayım. Sularla haşır neşir olayım, kendime geleyim.

Kamp sandalyesi gelmiş Şok’a, bizimkiler eskidi, deneyip almak lazım canım.

İş de yapamıyorum ki vakit geçsin, ev temiz olsun da motive olayım. Sularla haşır neşir olayım, kendime geleyim.

Kamp sandalyesi gelmiş Şok’a, bizimkiler eskidi, deneyip almak lazım canım.
Biraz toparlan yaparsınBen biraz sabah topluyorum.10 gibi evden çıkıyorum.Gelince işe devam.
Regl oldum kendimi yormuyorum.Yarına kurabiye yapacağım birde buzluk için börekİş bitmez,
Aynen iyi olur
Benim eve yakın pek market yoktu. Dün bim açıldı haftaya şok

10 gibi evden çıkıp, eve dönünce iş yapmaya hevesin kalıyor, ne mutlu sana
Ben dışarıdan eve gelince nereye yatsam diye düşünüyorum
Ağrıların ne durumda elticim?

Tebrik ederim arkadaşım. Eline sağlık

10 gibi evden çıkıp, eve dönünce iş yapmaya hevesin kalıyor, ne mutlu sana
Ben dışarıdan eve gelince nereye yatsam diye düşünüyorum
Ağrıların ne durumda elticim?
Direk mutfağa giriyorumAkşamdan ya da sabahtan ön hazırlık yapıyorum.Sonra evi toparlıyorum.Hayatımı değiştiriyorumHatta 2 hafta sonra öğle sonu başka bir kursa daha gideceğim
Ağrın çok değil ama dün 3 ağrı kesici bugün 2 tane aldım ve çok az oldu neredeyse yok gibi anlamadım

Stres ve hava şartları da etkiler ama, senin durumunla alâkalı da olabilir canım.
Faal olmak iyidir. Kendini her yönden dinç tutarsın elticim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…