Bizimde oturma odası çok sıcak olmaya başladı. Bizimde çok az kaldı yatak odasına taşınmamızaBen 2 ye kadar evde olmuyorum.Ama yürüyerek hayatta çıkamam
Online sipariş ver
Biraz toparlan yaparsınBen biraz sabah topluyorum.10 gibi evden çıkıyorum.Gelince işe devam.
Regl oldum kendimi yormuyorum.Yarına kurabiye yapacağım birde buzluk için börekİş bitmez,
Aynen iyi olur
Benim eve yakın pek market yoktu. Dün bim açıldı haftaya şok
Biraz toparlan yaparsınBen biraz sabah topluyorum.10 gibi evden çıkıyorum.Gelince işe devam.
Regl oldum kendimi yormuyorum.Yarına kurabiye yapacağım birde buzluk için börekİş bitmez,
Aynen iyi olur
Benim eve yakın pek market yoktu. Dün bim açıldı haftaya şok
10 gibi evden çıkıp, eve dönünce iş yapmaya hevesin kalıyor, ne mutlu sana
Ben dışarıdan eve gelince nereye yatsam diye düşünüyorum
Ağrıların ne durumda elticim?
10 gibi evden çıkıp, eve dönünce iş yapmaya hevesin kalıyor, ne mutlu sana
Ben dışarıdan eve gelince nereye yatsam diye düşünüyorum
Ağrıların ne durumda elticim?
Direk mutfağa giriyorumAkşamdan ya da sabahtan ön hazırlık yapıyorum.Sonra evi toparlıyorum.Hayatımı değiştiriyorumHatta 2 hafta sonra öğle sonu başka bir kursa daha gideceğim
Ağrın çok değil ama dün 3 ağrı kesici bugün 2 tane aldım ve çok az oldu neredeyse yok gibi anlamadım
Direk mutfağa giriyorumAkşamdan ya da sabahtan ön hazırlık yapıyorum.Sonra evi toparlıyorum.Hayatımı değiştiriyorumHatta 2 hafta sonra öğle sonu başka bir kursa daha gideceğim
Ağrın çok değil ama dün 3 ağrı kesici bugün 2 tane aldım ve çok az oldu neredeyse yok gibi anlamadım