• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Ben şimdi içtim yine ,çünkü neden içmeyeyim🤪Geç olmuş ,uyuyor olabilirler🤔😁
Haha demi neden icmeyesin ki. Ben icemem simdi kim demleyecek de icmeye vakit yok zaten. Simdi bulasiklari bitirdim ve uyumaya gidiyorum bebekler uyanmadan. Insallah sabaha kadar uyurlar :uykucu:

Haha demi neden icmeyesin ki. Ben icemem simdi kim demleyecek de icmeye vakit yok zaten. Simdi bulasiklari bitirdim ve uyumaya gidiyorum bebekler uyanmadan. Insallah sabaha kadar uyurlar :uykucu:
Hadi inşallah uyurlar🤩Allah rahatlık versin sana da,bebelere de🥰

Şükür tatlım iyiyim, sen nasılsın? :KK60: :KK74:Günaydın🥰
İyiyim bende Hemşom koşturmaca 🤭🤭🤭 Yarın misafirim gelecek temizlik yapacağım öğlene kadar sonra kızlarla buluşmaya gidicem kuzuuu 🤗🤗🤗😍🥰🥰😘😘🪅🪅🪅🪅🪁🪁🪁🪁🪁
Hayat mücadelesi tatlımmmmmm işte Rabbim sağlık versinde koşturalım inşallah 🤲🏻🌺🌷🦋🐝💐😊😊😘🥰🥰😍💜💜💜💜💜

İyiyim bende Hemşom koşturmaca 🤭🤭🤭 Yarın misafirim gelecek temizlik yapacağım öğlene kadar sonra kızlarla buluşmaya gidicem kuzuuu 🤗🤗🤗😍🥰🥰😘😘🪅🪅🪅🪅🪁🪁🪁🪁🪁
Hayat mücadelesi tatlımmmmmm işte Rabbim sağlık versinde koşturalım inşallah 🤲🏻🌺🌷🦋🐝💐😊😊😘🥰🥰😍💜💜💜💜💜
Amin canım amin, sağlıklı olalım da ,gerisi halloluyor🥰Kolay gelsin ,iyi eğlenceler 😚😚

Back
X