Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Görümcemdeydik, 2 buçuk saatte eve zor vardık bizde. Araka almıştım, onu ayıkladık, yerleştirdim dondurucuya. Ancak çay faslına geçtik

Sağ Salim geldiğimiz için iyiyim şükür canım.
Ellerine sağlık canımAfiyetle yiyin
Bende semizotu,asma yaprağı ve kiraz yaprağı topladım.Onları halletsem iyi olacak

Afiyet olsun yasomm o yağmur nasıl bir şeydi bardaktan bosalircasina iyi gelmissiniz
Bizde çarşıya çıktık biraz gezdik tam arabaya bindik sizinki gibi bir yağmur bastırdı valla araba kayacak diye korktum acayip siddetliydi. Bu arada bardakta bardak . Çay bardağı alcam bende misafir için nasıl bişey alsam diye düşünüyorum oyuzden hemen dikkatimi çekiyor milletin bardağına bakıyorum

Rabbim korumuş kuzu
Bardak şehzadenin hedayesi, içimi ve inceliği güzel. Ama, bir boy büyüğü olsa daha çok severdim.

Rabbim korumuş kuzu
Bardak şehzadenin hedayesi, içimi ve inceliği güzel. Ama, bir boy büyüğü olsa daha çok severdim.
Oyle kuzum Rabbim herkesi korusun
Hoş duruyor değişik ,enişte biliyor işi
Çay tiryakisi isen bencede küçük gelir
Bende orta büyüklükte bişey istiyorum aslında ne çok büyük ne çok küçük olsun, resimde gördüğüm boyutunu elimde olmayınca pek anlamıyorum bunun ama çok mu küçükte

Yok kuzum, bu orta büyüklükte olan. Refika Birgül’ün çay bardağı serisinden tatlıcan model çay bardağı. Ben gönlübol modelini seviyorum, o en büyük boyu

Bu kadarla geçmiş olsun cancağızım:/ sürekli yağdı ,hiç çıkmadım ben,annemlerin o tarafta da aşırı yağmış, sel olacak sandım dedi

Yok kuzum, bu orta büyüklükte olan. Refika Birgül’ün çay bardağı serisinden tatlıcan model çay bardağı. Ben gönlübol modelini seviyorum, o en büyük boyu Eki Görüntüle 3082813
Çok iyi duruyor elde benim için boyutu iyi gibi geldi şuan bakincada ,bakalım nasıl bişey alırım su Gold vs kenarlı bardaklar çok hoşuma gidiyor aslında şimdi onları görüyorum hep ama kenarının rengi çıkıyormus sanırım onunda olayı rengi böyle biseymi alsam acaba baya kararsızım

Bu kadarla geçmiş olsun cancağızım:/ sürekli yağdı ,hiç çıkmadım ben,annemlerin o tarafta da aşırı yağmış, sel olacak sandım dedi
Zaten biraz daha şiddetli yağsa, haberlere çıkacak seviyeye gelirdik komple cancağzım. Allah korumuş annenleri de.

Son düzenleme:
Ben sade seviyorum kuzu, bir de modeli eskimiyor sade olunca.
Gold detaylı seviyorsan, o modellere bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…