Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Ins canım periskom benim minnsk kuzum mezun olmuş allahım yirim onu ben,agladin mi periskom bakim sen
Oldu ablası valla ağlamamak için zor tuttum kendimi öğretmenide konuşma yaptı duygulandı oda baya. Nisa dün resim yaptı öğretmeni için banada içinden geçenleri yazdırdı bugün sarılmış vermiş ben arkadaşlarımdan ogretmenimden ayrılmak istemiyorum keşke yeniden 6 yaşında olsaydım yeniden baslasaydim okuluma diyor bu seferde bunu taktı kafaya çok üzgünüz bu aralar yani

Oyyy minnak kuzumaa ya kıyamam ona ben keşke buyumese hep altı kalsaydı keşke ama seneye yeni arkadaşları olur daha çok sever ins Nisa kuzusu oyy periskom nice mezuniyetlerini görürsünüz inş

Oyyy minnak kuzumaa ya kıyamam ona ben keşke buyumese hep altı kalsaydı keşke ama seneye yeni arkadaşları olur daha çok sever ins Nisa kuzusu oyy periskom nice mezuniyetlerini görürsünüz inş
Bende öyle diyorum ama ilk göz ağrısı ya öğretmeni okula başlayana alışana kadar bir dert ,alışır ayrılması bir dert inşallah kuzucumm Cook aminn ablası sagolasinn

Bizde o kadar üzgünüz ki anlatamam canım ya anne nolur okulum bitmesin diyor
Öğretmeni dolaplarını boşaltacaklar deyince içim sızladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…