Günaydınlar kızım gene covid oldu maalesef,dün eşide test verdi bugün belli olacak onunda,dün evdeydi 1 gün rapor almıştı test yaptırmıştı.Boğazları filan kızarmıştı sadece,1 hafta karantinası var bakalım.
Günaydınlar kızım gene covid oldu maalesef,dün eşide test verdi bugün belli olacak onunda,dün evdeydi 1 gün rapor almıştı test yaptırmıştı.Boğazları filan kızarmıştı sadece,1 hafta karantinası var bakalım.
Çok sağol pericim,gece hep soğuk ter atmış neyseki ateşi yok,artık takılsın yani sokakta bile dolaşan covidliler var artık bu kadar rahat olmamalı vebal alıyorlar ünsanlardan.
Çok geçmiş olsun gül goncam sınava girmesine engel değil merak etme. Covid sınıfları var,orada giriyorlar hasta olanlar. Sınav giriş kağıdında yazıyor,birde belge istiyorlar Covid olduğunu gösteren... okulunu değiştirirler
Çok geçmiş olsun gül goncam sınava girmesine engel değil merak etme. Covid sınıfları var,orada giriyorlar hasta olanlar. Sınav giriş kağıdında yazıyor,birde belge istiyor olmaları lazım Covid olduğunu gösteren... okulunu değiştirirler
Aynen çoğaldı gene,iş yerinde takıyorlar maskeyi zatende nasıl kaptı bilmiyoruz.
Çok sağol pericim,gece hep soğuk ter atmış neyseki ateşi yok,artık takılsın yani sokakta bile dolaşan covidliler var artık bu kadar rahat olmamalı vebal alıyorlar ünsanlardan.
Ben 3 ayrı kursa gidiyorum.2 si Ağustos'ta bitiyor.Onlar 1 ay ara verecekler.Ama eğitim kursum kesintisiz devam edecek
Hatta 2 kursa daha kayıt yaptırdım.Onlarda Ağustos ya da eylülde başlayacak
Aynen çoğaldı gene,iş yerinde takıyorlar maskeyi zatende nasıl kaptı bilmiyoruz.