- 20 Mart 2008
- 142.239
- 214.620
- 1.423
- 61
Selamlar nasılsın bebeğin nasıl iyimi annesi nasıl gidiyor herşeySağol ablacım olsunn![]()
SelamlarrrrrrrrrrrrSelaaaaaaaammmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar nasılsın bebeğin nasıl iyimi annesi nasıl gidiyor herşeySağol ablacım olsunn![]()
SelamlarrrrrrrrrrrrSelaaaaaaaammmmmmmmmmm
Iyiyizz çok şükürr ablacım nasıl olsunn sarilık olmasın diye cok emziriyorum hep yorgunluk var üstümde annemlerde var allahtan iyi gidiyorrSelamlar nasılsın bebeğin nasıl iyimi annesi nasıl gidiyor herşey
Selamlarrrrrrrrrrrr
Anne sütünü bol bol alsın canısı,hem daha sağlıklı oluyorlar bebekler öyle.Iyiyizz çok şükürr ablacım nasıl olsunn sarilık olmasın diye cok emziriyorum hep yorgunluk var üstümde annemlerde var allahtan iyi gidiyorr
Yok ben değilim ama bu bölümde 3 kişiden biri Bursa ile bağlantılı ya da BursalıEvetsende mii
NeresindenEvetsende mii
İyiyim canım sağ olNevreste canım nasılsın, ameliyatlanla ilgili gelişme var mı?
Allah iyiliğini versin inşallah canımİyiyim canım sağ ol
Canım ameliyat şimdilik belli değil benim iş biraz büyüdü
Şu an testler yapılıyor.Cuma Üniversite Hastanesine gideceğim.Beni artık oraya sevk ettiler.
Sen nasılsın![]()
Geçmiş olsun canım , hayırlı haberler olsun inşallahİyiyim canım sağ ol
Şu an testler yapılıyor.Cuma Üniversite Hastanesine gideceğim.Beni artık oraya sevk ettiler.
Sen nasılsın![]()
Güzel haberlerini alalımda nevoşumİyiyim canım sağ ol
Sen nasılsın![]()
Allah iyiliğini versin inşallah canım
Amin inşaallah çok sağ olunGeçmiş olsun canım , hayırlı haberler olsun inşallahben de iyiyim canım çok şükür
![]()
İnşaallah ablacımGüzel haberlerini alalımda nevoşum![]()
Geçecek bunlarda zatenİnşaallah ablacım![]()
Abla çokta umursamıyorumGeçecek bunlarda zaten![]()
Doğru aslında moralimiz sağlam olusn yeter yani.Abla çokta umursamıyorum![]()
Aynen ablaDoğru aslında moralimiz sağlam olusn yeter yani.
Moral önemli zaten canım benim,yarın sabahta fizik tedzvide randevum var ona gidecem,mr vekemik taraması sonucuna ne diyecek bakalım.Aynen abla![]()
Rabbim şifa versin ablacımMoral önemli zaten canım benim,yarın sabahta fizik tedzvide randevum var ona gidecem,mr vekemik taraması sonucuna ne diyecek bakalım.
Sağol nevoşcum,mr sonucunda normal yazıyordaçoğunu bilmiyorum zaten.Rabbim şifa versin ablacımİnşaallah temiz çıkar
![]()