- 22 Temmuz 2017
- 47.525
- 140.124
- 598
Bursa benim her yaz yolumun üstünde, arada gezmek için bile kaçıyorum dediğin gibiSizin yine ihtimal var benim çok zor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa benim her yaz yolumun üstünde, arada gezmek için bile kaçıyorum dediğin gibiSizin yine ihtimal var benim çok zor![]()

Bende birgün gideeim inşaallahBursa benim her yaz yolumun üstünde, arada gezmek için bile kaçıyorum dediğin gibi![]()
Ağustosta oğlumla Çanakkale'ye gideceğim.İnşallah elticim![]()
Atla nevoşşş gidiyoruzBeni çağırın![]()
Ciddenmi ne güzelll bende hiç görmedim çanakkaleyiAğustosta oğlumla Çanakkale'ye gideceğim.![]()
GeliyorumAtla nevoşşş gidiyoruzsıkı tutunnnn uçacaz az sonra
Ciddenmi ne güzelll bende hiç görmedim çanakkaleyi
Hadi uçuşa hazır züpürgemGeliyorum
Evet abla, oğlum bir projeye seçildi.Bizim eş şehrimiz Çanakkale5 Ağustos'ta gidilecek.Ama uçakla olursa ben giderim yoksa eşim gider
Uçak dediler ama belli olmaz
![]()
Lna ve Papatya kod adlı şahıslar.Hangi Bursa'li söylemiyorBen konum atayım direkt
![]()
Sağ ol ablacımHadi uçuşa hazır züpürgem
Uçakla olur bence mesafe çok uzak çünkü,kaç saat sürer o yolculuk şimdi.
Aferin paşama tebrik ediyorum![]()
Ne güzel ya okul gezisimi bu yoksa,gitsin keyfini çıkarsın arkadaşlarıyla çokta uzak değil zaten mesafe olaraktaSağ ol ablacım
1 Temmuz'da Mersin'e gideceklerİlk defa yalnız gidecek
![]()
Yok abla bu bir projeNe güzel ya okul gezisimi bu yoksa,gitsin keyfini çıkarsın arkadaşlarıyla çokta uzak değil zaten mesafe olarakta
Çanakkale hem doğası yönünden çok güzel, hem de maneviyat tarafı baskın bir yer. 2 defa gittim, yine olsa yine giderim.Ağustosta oğlumla Çanakkale'ye gideceğim.![]()
O zaman daha da güzelYok abla bu bir projeTürkiye'de 24 şehir her şehirde 44 öğrenci seçildi.Oğlumda onlardan biri
Otobüsle kampa gidecekler5-6 gün falan sürecek
![]()
Süpermiş o zaman keyfini çıkarsın hemencecik,çok ta keyif alır bu geziden paşam.Yok abla bu bir projeTürkiye'de 24 şehir her şehirde 44 öğrenci seçildi.Oğlumda onlardan biri
Otobüsle kampa gidecekler5-6 gün falan sürecek
![]()
Ben buradan atmıştım, sende atLna ve Papatya kod adlı şahıslar.
Ben de atarım ama buradan atarsam sıkıntı olur. Bursa’ya gelince atarım ahsjahjsj
Sağ ol elticimÇanakkale hem doğası yönünden çok güzel, hem de maneviyat tarafı baskın bir yer. 2 defa gittim, yine olsa yine giderim.
Şimdiden iyi eğlenceler elticim
Giderken yanınıza yedek kıyafet alın, çok sıcak oluyor![]()
İnşaallah canım bakalım nasıl olacakO zaman daha da güzel![]()
Sağ ol ablacımSüpermiş o zaman keyfini çıkarsın hemencecik,çok ta keyif alır bu geziden paşam.
Çok sevndim gitmesine aferin ona![]()
![]()
Muhteşem nevoş yaa aynen gezsin paşamda hak etti bunuSağ ol ablacımBurada 14 hafta eğitim aldılar şimdi gezme zamanı
![]()
Sağ ol elticim
4-5 günlük bir program mutlaka yedek bir şeyler alırızBizi gezdirecekler
![]()
Çok güzel olacakİnşaallah canım bakalım nasıl olacak![]()