- 8 Haziran 2013
- 59.838
- 159.291
- 898
Benim iki kolumun altında da kitle var. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Mecbur bakılıyorUsg çekimide ola bilir banada yapılmıştı daha önce,ellede muayenede oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim iki kolumun altında da kitle var. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Mecbur bakılıyorUsg çekimide ola bilir banada yapılmıştı daha önce,ellede muayenede oluyor.
Genel cerrahlar erkek oluyor nevoşNe yazık ki yoktuBende istedim
![]()
Geçmiş olsun bilmiyordum bunu,aman ihmal etme sakın kontrollerini.Benim iki kolumun altında da kitle var. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Mecbur bakılıyor
Bende o sebeple eve yakın hastanede beni kadın doğuma yollayan doktora randevu aldımGenel cerrahlar erkek oluyor nevoşbitane bulmuştum bayan, oda ne hikmetse izindeydi
![]()
Sağol ablacım. En son kışın gitmiştim. Taşınmadan muayene olsam iyi olacak.Geçmiş olsun bilmiyordum bunu,aman ihmal etme sakın kontrollerini.
İyi yapmışsın nevoş. Allah şifa versinBende o sebeple eve yakın hastanede beni kadın doğuma yollayan doktora randevu aldım![]()
Sağlık için nevoş herşey,anlık bir muayene zaten uzun sürmüyor hiç.Tamam abla bir o kalmıştı baktırmadığım![]()
Nerden çıktı öyle.Kanser için yapılan tarama yüksek çıkmış![]()
Kadın doktor demi gideceğin.Bende o sebeple eve yakın hastanede beni kadın doğuma yollayan doktora randevu aldım![]()
Bencede gitmeden önce kontrollerini yaptır.Sağol ablacım. En son kışın gitmiştim. Taşınmadan muayene olsam iyi olacak.
Bu arada yerimiz belli oldu. Yarın Cizre ye gideceğiz![]()
Nevreste
Kiraz fincanlarimin yarısını mi istiyor benim bebişim@Blue_Peri sevmiyorum seni
C A N O mavişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ASSOSyal im sana bidaha oy yok.. bardakların yarısını vermedin
Nevreste ablacım nasılsın görüşemiyoruz
@yasminsay abla bittimi ekşiler yağlaryenileyelim
![]()
Hayırlı olsun canımSağol ablacım. En son kışın gitmiştim. Taşınmadan muayene olsam iyi olacak.
Nevreste
Rabbim saglik mutluluk getirsin canocuummm, ins çok uğurlu gelirSağol ablacım. En son kışın gitmiştim. Taşınmadan muayene olsam iyi olacak.
Nevreste
Sağ ol canım inşaallahİyi yapmışsın nevoş. Allah şifa versin![]()
![]()
Sağol ablam. Normal planda yoktu. Polise 4 bölge geldi. Yönetmelik değişti. Bizde ilerde çocuklar büyümeden 2.şarka gidelim dedik. Tercihler 3.kez açıldı, değiştirdik. Gidiyoruz bakalım. Hakkımızda hayırlısıBencede gitmeden önce kontrollerini yaptır.
Hayırlısı olsun şimdiden,lojman filan vrmo peki orada,yazmışmıydınız orayı süpriz oldu gibi sanki demi.
Aklım sendeSağ olun inşaallah
Muayene eder mi yoksa direk mamografi mi çeker![]()
Sağol nevoşum inşallahHayırlı olsun canımÇok mutlu olursunuz inşaallah
![]()
Sağol kiraz çiçeğim inşallahRabbim saglik mutluluk getirsin canocuummm, ins çok uğurlu gelir![]()
Abla benim emarda sıkıntılı çıktıSağlık için nevoş herşey,anlık bir muayene zaten uzun sürmüyor hiç.
Nerden çıktı öyle.
Kadın doktor demi gideceğin.
Benimde sendeAklım sende![]()
Hayırlısı olsun mavişim bayrağımızın dalgalandığı her yer bizim toprağımızdır,umarım çok mutlu olursunuz orada.Sağol ablam. Normal planda yoktu. Polise 4 bölge geldi. Yönetmelik değişti. Bizde ilerde çocuklar büyümeden 2.şarka gidelim dedik. Tercihler 3.kez açıldı, değiştirdik. Gidiyoruz bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Ahh be nevoşumm son olsun artık bunlarda tedavini olursun kurtulursaun bunlardanAbla benim emarda sıkıntılı çıktıArtık profesöre yönlendirdi.Çözemiyorlar
Ondan tüm testler yapılıyor ve memede bulunan oran yüksek çıktı.
Yok genel cerrahiBundan sonra kadın doğum profesörüne gideceğim
![]()
İnşaallah ablacımHayırlısı olsun mavişim bayrağımızın dalgalandığı her yer bizim toprağımızdır,umarım çok mutlu olursunuz orada.
Şark olmasıda iyi olmuş aslında çocukla rbüyümeden okul durumlarıda çok ilerlemeden oradan ayrılık zamanı gelir,ne kadar kalacaksınız peki.
Ahh be nevoşumm son olsun artık bunlarda tedavini olursun kurtulursaun bunlardan![]()
Hep berabercene atlatacaz bunuda nevoşumİnşaallah ablacım![]()