• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Aynen yaa bende çok heves ediyorum. Bir balkonum olsun, çicek bitki yetiştireyim. Çok güzel oluyorlar. Benim annem salatalık, domates çilek bile alıp bakar balkonda 😍
Ben de yeni yeni öğreniyorum 🥰 Hep annem ekerdi bana çiçek falan, ilk kez kendim ektim bişeyler🤭 Toprağa dokunamıyorum ben fobim var, böylelikle üzerine gidiyorum baya aştım. Kışa da marul,soğan maydonoz falan yetiştiricem 🤪
Sen de yaparsın 🥰

Aynen yaa bende çok heves ediyorum. Bir balkonum olsun, çicek bitki yetiştireyim. Çok güzel oluyorlar. Benim annem salatalık, domates çilek bile alıp bakar balkonda 😍
Bende biber ve reyhan diktim🤭3-4 saksı biberim var.
Tohumdan yetiştirdim🤭Hatta fazla geldi birazını götürüp bahçeye diktik🤗

Ben de yeni yeni öğreniyorum 🥰 Hep annem ekerdi bana çiçek falan, ilk kez kendim ektim bişeyler🤭 Toprağa dokunamıyorum ben fobim var, böylelikle üzerine gidiyorum baya aştım. Kışa da marul,soğan maydonoz falan yetiştiricem 🤪
Sen de yaparsın 🥰
Süpper :KK68: inşallah diyelim 😍
Bu ay iyi ama temmuz sonu sıcak oluyor🤭
Yatak odalarımız biraz daha serin🤭
Geceleri uyutmuyor 😐
Bende biber ve reyhan diktim🤭3-4 saksı biberim var.
Tohumdan yetiştirdim🤭Hatta fazla geldi birazını götürüp bahçeye diktik🤗
Harikasınız yaa😍ben anca kendi evime geçince yapabilirim. Taşınma durumlarında çiçek vs. Sıkıntı oluyor

Kız çocuk bisikletini satacak olan varmı uyguna varsa litfen 🤪o fiyatlar ne öyle ya valla büyük bisikletinden pahalı 😒gezdik gezdik geldik😒

Back
X