ev...!

kekoer

Previously
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
519
241
merhabalar hanımlar.benim bir sorum var.ankarada yaşıyorum inşallah evlenince burada yaşayacağız.evlenince kira ödemektense ev alma taraftarıyım.nişanlımla yüz yüze konuşacağız bunu.ankarada uygun fiyatlı evler hangi semtlerde daha çok.keçiören uygun gibi.hem eşim hem ben çalışıyoruz kredi çekeceğiz

hayırlı olsun. bencede kiradansa ev almak dilediğin gibi içini yaptırmak daha mantıklı. hem de yatırımınız olmuş olur

özelden yazamadım önereceğim yerler var ama oturduğum yer kiralarda evlerde cok ucuz yatırım amaclı alıyor insanlar ama bir kaç yıl sonra bulamazsın bu fiyata hatta bizimde bir evimiz var gelip görmek istersen

hangi semttesiniz acaba?nişanlım pek taraftar değil ama ev onun üzerine olursa ikna olur en azından.

kuzey ankarayı biliyomusun hani bol ısıklı olan yer ev fiyatları gayet uygun

oradan ulaşım nasıl acaba.ben bahçelievlerde görev yapıyorum.keçiören merkezde o civarda fiyat olarak.ailem etimesgutta çocuk olursa diye yakın istiyorlar batıkenti ama Batıkent 250 binin üstünde hep oraya güç yetiremeyiz.

oradan ulaşım nasıl acaba.ben bahçelievlerde görev yapıyorum.keçiören merkezde o civarda fiyat olarak.ailem etimesgutta çocuk olursa diye yakın istiyorlar batıkenti ama Batıkent 250 binin üstünde hep oraya güç yetiremeyiz.
bende bahçelievlerde çalısıyorum ama araba kullanıyoruz gerçi otobus var ama otobusle mesafe uzuyor

etimesgutu neden düşünmüyorsunu?ailenizde orda ev fiyatları uygun.
oralarda fena sayılmaz bence.eryaman,elvankent
kurum servisin varsa kullanırsın.tek vasıtayla da evindesin.

semt olarak çok kötü Etimesgut elvankent ailem dahi oradan taşınmayı düşünüyor.batıkent-İnönü uygun fiyatları aslında.

kurum servisi de yok zaten ulaşım sıkıntı o yüzden insanlarda normal olmayınca çekilmiyor

X