• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evcil hayvanınıza söylenen sözler ????

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Merhaba kızlar büyük bir dert değil bu ama kafama takıldı. 1.5 aydır bir kedi sahiplendim yavru. şuan 2.5 aylık. Çok yaramaz, sürekli oynamak istiyor e haliylede dişliyor,oyun sanıyor yavrum..biz nereye gidersek peşimizden geliyor.. Annem bende kaldı geçenlerde. Kedim de eşime daha düşkün. Bende öyle dert yandım off ya beni sevmiyor eşime düşkün diye. Nolcak sevmesin zaten sevimsiz kedinin teki, normal değil kafasından 1 tahtası eksik habire dişliyor dedi. Çok üzüldüm gerçekten. Ben de anne ben onu sahiplendim, istediğimiz gibi değil diye sevmemezlik yapamayız hayvanların bize ihtiyacı var,onları oyuncak olarak göremeyiz onlar da canlı. ben kedimi olduğu gibi seviyorum dedim. Ama çok üzüldüm yani oda dedi ki bebeğin olsun sokağa atarsın görücem dedi. Aslında annem de sokak hayvanlarına yem verir besler,bakar ama neden böyle yorumlar yaptığını anlayamadım. Zaten çocuk yapmamla da ilgili sürekli olumsuz yorumlar yapar yani sanırım yapısı böyle herşeyin olumsuz yönüne bakıyor. Sadece ben çok içlendim,kırıldım sizce saçma mı bu halim ?

Evet çok saçma. Kendim de besliyorum kedi ama hiç alınmazdım biri böylr söylese.
Hı hı deyip geçiceksin. Üzülecek ne var. O tahtası eksik mi dedi, aynen ne gerizekalı şapşiğim benim de. Sokağa atarsın bebek olunca mı dedi, yoo bebeğe sen bakarsın diye düşünmüştüm sana göndercem bebeği ananesi değil misin de?
Kafaya takma ciddi ciddi laf söyleme ama şakayla karışık tavrını göster.

Annem de kıymetlim rahmetli oğluma çok çirkin sinsi fesat filan derdi ben de torunun o senin ayıp diye cevap verirdim. Siz de takmayın hiç nasılsa kediniz anlayıp içlenmiyor. Anneniz çocuk yapmayı ertelemenin işareti görmüştür kedi sahiplenmenizi ondan aksileniyordur. Bu arada kediler evdeki birini oyun arkadaşı diğerini sahip saygıdeğer sevgideğer varlık olarak ayırıyor galiba ona da takmayın. Ay ne tatlıdır o şimdi

Yok kızlar annem çocuk yapma kararı verince direk çok zor yalnız nasıl yapcan, falan diyor ve asla bakmaz çocuk bakmayı sevmez, ablamın çocuğuna bile 1 hafta bakacak diye çok endişeli şuan. Ben anneme 1-2 saat bırakıp biryere gitmeye bile çekinirim. Yani çocuk yapıp yapmama mı pek önemsemiyor.

bir kedinin sevimsiz olabilme ihtimali yüzde 0,000000000000001 bile değil:KK68: onların o pembik burunlarını yerim:KK200: anneniz bir hayvanın varlığının insanın ruhuna nasıl iyi geldiğini henüz keşfedememiş ve sanırım hayatı boyunca bu özel duygudan mahrum kalacak.

Offfff cok guldum teyzeye

Benim annem de isyerimdeki bir kopek icin mendebur tipli bir hayvan demisti:KK70:
Isyerimde baska bir kopek var onu seviyor ama onun icin de cok efendi demisti:KK30:

Bir gun de ucaga binerken bir adam feribota binen bir kopekten rahatsiz olmus, beraber binmek istememis onu konusuyorduk. Annem de kaka yapan, popousunu koklayan bariz it demisti cok gulmustum:sampiyon:

teyzeler boyle her hayvana bir yorum cok da takilmamak gerek:KK15:

kediniz ömür boyu sizi dişlemeyecek o henüz bir yavru bu geçici bir süre için öyle bir kaç sene sonra sürekli sağda solda yatmaya başlayacak... ona salladığınız ip umrunda bile olmayacak kaldırıp başını bakmayacak bile... o yüzden en güzel zamanları şuan yaşadıklarınız.gerçi olgunlaşmış halleride tadından yenmiyor... yerinizde olsam anneme benim gördüğüm güzellikleri görebilsen,keşke biraz güzel bakmayı bilsen bu ufak yumağın kızını nasıl bir huzurla doldurduğunu bilsen derdim. çocuk mevzusuna gelirsek oooo ben ne laflar duyuyorum şimdiden gerçi herkesin çenesini kapamış durumdayım.... artık hö bile diyemeyecek kıvama getirdim... siz ne kadar değer verdiğinizi gösterirseniz insanlarda buna saygı duymayı öğreniyorlar merak etmeyin...

Offfff cok guldum teyzeye

Benim annem de isyerimdeki bir kopek icin mendebur tipli bir hayvan demisti:KK70:
Isyerimde baska bir kopek var onu seviyor ama onun icin de cok efendi demisti:KK30:

Bir gun de ucaga binerken bir adam feribota binen bir kopekten rahatsiz olmus, beraber binmek istememis onu konusuyorduk. Annem de kaka yapan, popousunu koklayan bariz it demisti cok gulmustum:sampiyon:

anneniz çok tatlı:KK200::KK48::KK48::KK48:

biz de bahçemizde bir sürü kediye bakıyoruz. annemin kedilere yorumları;
dişi bir tekirimiz için: bu kız çok terbiyeli, yemek verirken sırasını bekliyor
bir sarmanımız için: bu çocuk çok yakışıklı
yine bir tekirimiz için:bunun yüzü yaşlı dede gibi, ama sevimli:KK48::KK48:

kediniz ömür boyu sizi dişlemeyecek o henüz bir yavru bu geçici bir süre için öyle bir kaç sene sonra sürekli sağda solda yatmaya başlayacak... ona salladığınız ip umrunda bile olmayacak kaldırıp başını bakmayacak bile... o yüzden en güzel zamanları şuan yaşadıklarınız.gerçi olgunlaşmış halleride tadından yenmiyor... yerinizde olsam anneme benim gördüğüm güzellikleri görebilsen,keşke biraz güzel bakmayı bilsen bu ufak yumağın kızını nasıl bir huzurla doldurduğunu bilsen derdim. çocuk mevzusuna gelirsek oooo ben ne laflar duyuyorum şimdiden gerçi herkesin çenesini kapamış durumdayım.... artık hö bile diyemeyecek kıvama getirdim... siz ne kadar değer verdiğinizi gösterirseniz insanlarda buna saygı duymayı öğreniyorlar merak etmeyin...
Valla çocuk konsuunda artık kimse benide rahatsız etmiyor, annem istemiyor zaten yani olsada olmasa da olur onun için :)

bir kedinin sevimsiz olabilme ihtimali yüzde 0,000000000000001 bile değil:KK68: onların o pembik burunlarını yerim:KK200: anneniz bir hayvanın varlığının insanın ruhuna nasıl iyi geldiğini henüz keşfedememiş ve sanırım hayatı boyunca bu özel duygudan mahrum kalacak.
Aslında ben küçükkken hep evde yavru kedi bakarlardı ama sanırım o benim gibi sevmiyor, bakmıyor. ;Yoksa hayvanlara çok acır ,üzülür normalde. Dediğin gibi sevimsiz kedi yoktur :)))

Bakıp besleyip emek verdiğin alıştığın bir hayvanın evlattan farkı yok bence.
Ben öyle görüyorum .
Benim de 2 kedim var.
Miniklerime olan sevgimi kıyaslayamam hiçbişeyle.
Anneniz çok düşüncesizce konuşmuş.
Önemsemeyin.

Benimde minnak kızım bana çok bağlı eşime çok sinir oluyor .
h034-gif.1318867

Ve kızıma karşı hassasiyetimi herkes bildiği için asla laf söyleyemezler,çekinirler.
Benim için bir evlattan farkı yok ,,can o cannn...
Daha kediniz küçük ısırdığını zanneder ama acıtmaz ,ilerde size hiç bulaşmadan oturur.
Ben benimkine öpmeyi sarılmayı öğrettim.Dudağımı uzattığım an koşup sarılıp öpüyor.
Şimdi bu can parçasına laf söylettirir miyim?
Bence hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi olmaz.
Anneniz için üzüldüm
a020-gif.1318789

Benimde minnak kızım bana çok bağlı eşime çok sinir oluyor .
h034-gif.1318867

Ve kızıma karşı hassasiyetimi herkes bildiği için asla laf söyleyemezler,çekinirler.
Benim için bir evlattan farkı yok ,,can o cannn...
Daha kediniz küçük ısırdığını zanneder ama acıtmaz ,ilerde size hiç bulaşmadan oturur.
Ben benimkine öpmeyi sarılmayı öğrettim.Dudağımı uzattığım an koşup sarılıp öpüyor.
Şimdi bu can parçasına laf söylettirir miyim?
Bence hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi olmaz.
Anneniz için üzüldüm
a020-gif.1318789
Ben yeni sahiplendim ,ileride onlar da anlar herhalde. Aslında annemde çok sever kedi, köpeklere çok üzülür, yemek verir yolda durdurur marketten birşeyler alır verir ama gerçekten sevmesi için onun istediği gibi olması lazım :))) ama acır hayvanlara bakar, veterinere götürür sadece annem öyle çok sevgi dolu bir insan değil ,erkek kardeşim dışında :))))))))

Merhaba kızlar büyük bir dert değil bu ama kafama takıldı. 1.5 aydır bir kedi sahiplendim yavru. şuan 2.5 aylık. Çok yaramaz, sürekli oynamak istiyor e haliylede dişliyor,oyun sanıyor yavrum..biz nereye gidersek peşimizden geliyor.. Annem bende kaldı geçenlerde. Kedim de eşime daha düşkün. Bende öyle dert yandım off ya beni sevmiyor eşime düşkün diye. Nolcak sevmesin zaten sevimsiz kedinin teki, normal değil kafasından 1 tahtası eksik habire dişliyor dedi. Çok üzüldüm gerçekten. Ben de anne ben onu sahiplendim, istediğimiz gibi değil diye sevmemezlik yapamayız hayvanların bize ihtiyacı var,onları oyuncak olarak göremeyiz onlar da canlı. ben kedimi olduğu gibi seviyorum dedim. Ama çok üzüldüm yani oda dedi ki bebeğin olsun sokağa atarsın görücem dedi. Aslında annem de sokak hayvanlarına yem verir besler,bakar ama neden böyle yorumlar yaptığını anlayamadım. Zaten çocuk yapmamla da ilgili sürekli olumsuz yorumlar yapar yani sanırım yapısı böyle herşeyin olumsuz yönüne bakıyor. Sadece ben çok içlendim,kırıldım sizce saçma mı bu halim ?

Öncelikle kedinin seni ısırmasına izin verme
Böyle yaptığında seviyorsan hemen sevmeyi bırak hayır diye yüksek sesle tepki ver
Elinin oyuncak olmadığını anlaması lazım
Oyuncak verebilirsin ısırması için.
Ama asla severken ısırma hareketi yaptığında sevmeye devam etme.

Anneni de boşver
Bana da kediyi at diyen bir babam var
Bebekle aynı evde olmaz diyor da olacak yani ;)

Öncelikle kedinin seni ısırmasına izin verme
Böyle yaptığında seviyorsan hemen sevmeyi bırak hayır diye yüksek sesle tepki ver
Elinin oyuncak olmadığını anlaması lazım
Oyuncak verebilirsin ısırması için.
Ama asla severken ısırma hareketi yaptığında sevmeye devam etme.

Anneni de boşver
Bana da kediyi at diyen bir babam var
Bebekle aynı evde olmaz diyor da olacak yani :KK66:
Valla ısırtmamaya çalışıyorum çünkü sağlam acıtıyor , yanından kalkıyorum topunu atıyorum falan ama boş bulunca yine ısırıyor.. Annem hem vahşi seviyor hayvanı hemde ısırınca kızıyor yani .

Valla ısırtmamaya çalışıyorum çünkü sağlam acıtıyor , yanından kalkıyorum topunu atıyorum falan ama boş bulunca yine ısırıyor.. Annem hem vahşi seviyor hayvanı hemde ısırınca kızıyor yani .

Alıştırınca öyle gidiyor
Babam da kendi kedisini öyle alıştırdı
Ellerini ayaklarını kanatıyordu resmen
Sonra da bu saldırgan demeye başladı
Mesela eşim de daha haşin seviyor bizim kediyi
Boğuşuyorlar ama benle aynısını yapamıyor kedimiz benim kucağımda oturup sevdiriyo sadece :)

Alıştırınca öyle gidiyor
Babam da kendi kedisini öyle alıştırdı
Ellerini ayaklarını kanatıyordu resmen
Sonra da bu saldırgan demeye başladı
Mesela eşim de daha haşin seviyor bizim kediyi
Boğuşuyorlar ama benle aynısını yapamıyor kedimiz benim kucağımda oturup sevdiriyo sadece :)
Ne kadar garip dimi kendimiz bakıyor, besliyor ve bazı huylar edindiriyoruz sonra da beğenmiyoruz :))

Anneniz sevmemiş demek kş bazı insanlar hayvanlardan hoşlanmazlar . Sevmiyorsa sevmiyor boşverin takılmayın.

Back
X