Merhaba kızlar büyük bir dert değil bu ama kafama takıldı. 1.5 aydır bir kedi sahiplendim yavru. şuan 2.5 aylık. Çok yaramaz, sürekli oynamak istiyor e haliylede dişliyor,oyun sanıyor yavrum..biz nereye gidersek peşimizden geliyor.. Annem bende kaldı geçenlerde. Kedim de eşime daha düşkün. Bende öyle dert yandım off ya beni sevmiyor eşime düşkün diye. Nolcak sevmesin zaten sevimsiz kedinin teki, normal değil kafasından 1 tahtası eksik habire dişliyor dedi. Çok üzüldüm gerçekten. Ben de anne ben onu sahiplendim, istediğimiz gibi değil diye sevmemezlik yapamayız hayvanların bize ihtiyacı var,onları oyuncak olarak göremeyiz onlar da canlı. ben kedimi olduğu gibi seviyorum dedim. Ama çok üzüldüm yani oda dedi ki bebeğin olsun sokağa atarsın görücem dedi. Aslında annem de sokak hayvanlarına yem verir besler,bakar ama neden böyle yorumlar yaptığını anlayamadım. Zaten çocuk yapmamla da ilgili sürekli olumsuz yorumlar yapar yani sanırım yapısı böyle herşeyin olumsuz yönüne bakıyor. Sadece ben çok içlendim,kırıldım sizce saçma mı bu halim ?