Evcil kopek istiyorum

Ebrumrt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
97
37
8
Ucretsiz evcil sus kopegi istiyorum eger bakamiyor ve yavru sus kopeginizi sahiplendirmek isterseniz lutfen benimle diyaloga gecin

Buraya nasıl bi ortamda bakabileceğinizi falan yazsanız daha iyi olur köpek sahipleri tarafından

Ucretsiz evcil sus kopegi istiyorum eger bakamiyor ve yavru sus kopeginizi sahiplendirmek isterseniz lutfen benimle diyaloga gecin
Merhaba 2 buçuk yaşında bir dişi köpeğim var amerikan cocker sahiplendirmek istiyorum bende düşünüyorsanız hala konuşalım.

Ben daha cok kucuk sus kopeklerinden dusunuyorum kedi de olabilir ikisi arasinda gidip geliyorum ikisinide seviyorum yavru kucuk buyumeyen kopek sahiplendirmek isteyen varsa lutfen bana mesaj atın

Ben daha cok kucuk sus kopeklerinden dusunuyorum kedi de olabilir ikisi arasinda gidip geliyorum ikisinide seviyorum yavru kucuk buyumeyen kopek sahiplendirmek isteyen varsa lutfen bana mesaj atın
Amerikan cocker lar da küçük kediden biraz büyük küçük yani sus kopegi

Merhaba istanbul ataşehirde ikamet ediyorum ücretsiz yavru küçük ırk terrier maltase veya shih tzu evlat edinmek istiyorum sahiplendirmek isteyen varsa yardımcı olabilirmi

Seçmece karpuz değil evimde besliycem küçük olmasını tercih ediyorum ve kolay eğitilebilsin diye shih tzu çok kolay eğitilebilen ve arkadaş canlısı bir tür çok önceden bi aekadaşımın vardı ordan biliyorum

Back
X