Evcilik Oyunu - Show TV

mert tam ruhhastasi bi adam bence... bunun en büyük ispati tugcenin elbisesini saklamasiydi... kocam bana ayni seyi yapsa yediririm ona o elbiseyi alsanaalsanasmile

bende öyle düşünüyorum geçenm bölümde tuğçe ye dışarı çıkamazsın çıkarsan işte o zaman görüşürz vs. bir sürü şey dedi bundan önceki kızlada devamlı tartışmaları oluyordu bunladaCADIARZU

mert tam ruhhastasi bi adam bence... bunun en büyük ispati tugcenin elbisesini saklamasiydi... kocam bana ayni seyi yapsa yediririm ona o elbiseyi alsanaalsanasmile

Biraz da suç tuğçede. çünkü konuşması lazımdı... ben boyle giyerim, kızar mısın, sonuçta mesleğim falan en başında söylemesi lazımdı...BENCEa.s

hersey taktik bu programda ama reytingleri fena değil.. ki zaten yayından da kalkmıyor.. komedi de cmylmz'ı da gecti:)

en basindan beri anlamistim sacmasapan birsey oldugunu. neymis iste esini bulucakmis gozu kapali, 50 m yukaridan atlicakmis sarilarak vs vs. bebekce ama ben izliyorum iste. haaa bir de smackdown yeaaa:lepi:

yarisma sonucu tugce mert birinci oldu taylan sevilay gercekten evleniyormus besiktas belediyesinde islemlerini gosterdiler saglik ocagina falan gittiler 6 kasimda evleneceklermis

bişey olmadı. seninle başka bi topicden o nickinle tanışıyomuşuz nickini değiştirdiğin için tanımadım seni. geçmiş sayfaları okurken farkettim.

yarisma sonucu tugce mert birinci oldu taylan sevilay gercekten evleniyormus besiktas belediyesinde islemlerini gosterdiler saglik ocagina falan gittiler 6 kasimda evleneceklermis

1.oldularsa ödül var mı acaba? ne kazandılar sımdı? bence taylanla sevılay bu yarısmanın galıplerı,evlenıyorlar... :)

1.oldularsa ödül var mı acaba? ne kazandılar sımdı? bence taylanla sevılay bu yarısmanın galıplerı,evlenıyorlar... :)

kaydirigubbakcemile5ödülden hiç bahsedilmemişti yani ödül yoktu sanırım.
gerçekten evlenirlerse bencede sevilayla taylan yarışmanın galibi.

nette dolaşırken sanırsam bir gazete galerisinde gördüm, serdarla çıkan kız adı edamıydı ne hatırlarsanız birara mehmet ali erbilin bir programı vardı kızlar elinde top tutardı erbilde o topların içinden üzerinde hediye olan tam hatırlayamadım kağıtlar çekerdi orda o kızlardan biriymş görünce hatırlayıverdim

nette dolaşırken sanırsam bir gazete galerisinde gördüm, serdarla çıkan kız adı edamıydı ne hatırlarsanız birara mehmet ali erbilin bir programı vardı kızlar elinde top tutardı erbilde o topların içinden üzerinde hediye olan tam hatırlayamadım kağıtlar çekerdi orda o kızlardan biriymş görünce hatırlayıverdim

evet, 'aşk olsun' da hostesti.
ilk olarakda bi zayıflama programıyla çıkmıştı ekrana.

Back
X