Evcillerimiz için İlanlar: Vermek isteyenler, geçici bakıcı yuva arayanlar...

abam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2006
32
0
86
İstanbul
Bir yıldır beslediğim eş papağanlarımın yavrusunu satıyorum arkadaşlar.

Doğum tarihi 3 nisan.'0 günlükten sonra kendim beslediğim için insana çok alışık, kafasını kaşıtır, ısırmaz, sebze meyve yer, evde dolanır omuzunuzda.Almak isteyene bakım konusunda zaten yardım ederim.a.s

Fiyatı 120 ytl.Üsküdar teslim yeri.İsteyen evden de alabilir.

046oj1.jpg
046oj1.1b48e87481.jpg
[/IMG]

Arkadaşımın köpeği yolda gezerken bu yavrucağı bulmuş. Daha 1 haftalıkdı bulunduğunda. Biberonla beslendi 2 hafta ve sonra ona süt anne bulduk. Şimdi süt annenin yanında. Anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz. Sütden kesilince ona sıcak bir yuva arıyoruz. Öyle tatlı öyle güzelki simsiyah bir bebek. İlgilenirseniz eğer bana ulaşabilirsiniz. Bakın resmine çok tatlı.

6093_20.JPG

Merhaba arkadaşlar,bu günlerde iyice araştırır oldum ama maalesef öyle bir fiyat istiyolarki duysanız dudaklarınız uçuklar.
O yüzden çevrenizde özellikle ANKARA da köpeğini vermek isteyen yada bunun gibi bir durum olur ise
Bana ulaşın lütfen...
Daha önce İngiliz Terierim vardı ama Hastalığı yüzünden kaybettik maalesef:(
Şimdi yeniden bir dost sahibesi olmak istiyorum
Aklınızda olsun lütfen....

selam arkadaşlar benim bir kedim ve bir köpeğim var ,köpeğim 8 yaşında kedimse bir buçuk kediyi sokakta yawruyken bulmuştum çok küçük diye eve getirdim ilk başlarda köpeğim onu çok sevdi yawru diye ama 6 aylık olduktan sonra sürekli kavga etmeye başladılar bir yıldır anlaşabilmeleri için herşeyi deniyorum ama yok ne denersem deniyim ikiside mutsuz bu yüzden kedime bakabilecek iyi bir aile arıyorum izmirdde olması ve evdeki tek hayvanın kedim olması dışında bi şartım yok anlayacağınız bir evin bir kızı olsun istiyorum kedim bembeyaz renge sahip sadece kulakları ve kuyruğu siyah tuvalet alışkanlığı var mutfağa girmeme alışkanlığına bile sahip ona bakabilecek birileri varsa ücretsiz yatağı tasması kabı herşeyiyle vericem şimdiden teşekkürkler ...

s5002132mq0.jpg

s5002146tv3.jpg

s5001371he8.jpg

işte bunlarda küçük kızımın fotoları

:asigim: arkadaşlar bende yorki arıyorum anne altından olursa çok sevinicem. yavrusu olan arkadaşlar lütfen mesajlarınızı bekliyorum.tea cupta olur. istanbulda beykentte oturuyorum istendiğiniz zaman bebişi görebilirsiniz.taabii belli bir ücret karşılığında.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Arkadaşlar az önce minik bir kediciği daha çocukların elinden kurtardım . Minnacık ama çok oyuncu eşşek kafalı :) Çocuklar köpeklerin yanına götürüyorlardı. Gidip ellerinden aldım azarladım yapabileceğim bir şey yoktueve getirdim . Bilen bilir kedilerim var ve zaten çevremdeki bütün insanlar baskı uyguluyor hatta nerdeyse evden çıkarılıyordum yaza kadar erteledik. Yalnız bu miniğin bizimle kalması evden çıkarılmamı tekrar gündeme geitrecek büyük ihtimal.
Elimde olsa hiç bırakmam ama acil yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen bahçesi olan ya da bakabilecek olan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Bu bir avuçluk mavi gözlü şirin tekirin annesi olur musunuz?

merhaba arkadaşlar ben yeğenim için yavru bir sibirya kurdu arıyorum elinde olan satmayı düşünen yada alabileceğim bir yer varsa bildiğiniz bilgi verirseniz sevinirim... teşekkürler..

Merhaba Merve ben 7 aylık masmavi gözlü erkek bir sibirya kurdumuz var.Köpekleri çok sevdiğimiz için yazlıkta müsait ortamda bakarız düşüncesi ile aldık.Fakat yaz bitti ve apartman dairesinde yasıyoruz, ne yazık ki ona bakma imkanımız yok buradasenağlama.Acilen onu alabilecek birini arıyoruz.Düşünürseniz görüşebiliriz.a.s.

my.php
arkadaşlar doberman kurt kırması oğluma eş arıyorum.bebişlerin tümünü alır ve masraflarını karşılarım.çok güzel bir hayvanım var ve torun görmek istiyorum yardımcı olun lütfen.eşe dosta falan sorun

dsc00314vh1.jpg

Son düzenleme:
:nazar:
Biz de gelin arıyoruz.. Hem de yana yakıla..
bevtk8.jpg

İsim : BULUT
Doğum Yeri : Macaristan
Doğum Tarihi: 01.03.2003
Irk : Labrador Retriever
Rengi : Sarı
Özel İşaretleri : Tat.No: 603
Secere : Var
Kilo : 37
Yaşadığı Yer : Ankara

fotoraf0253kz3.jpg
:nazar:

fotoraf0252si6.jpg

fotoraf0254du8.jpg

ben gözleri yeni açılmış kulakları devrik parmak kadar sarman bir kedişim :ecrin_bebek:. yeşim ablanın yanındaki köşkün bahçesinde annem beni doğurdu bu güne kadar baktı ama bu günlerde gelmedi çok üşüdüm çok kakam geldi çok acıktım sabahtan beri avazım çıktığı kadar çılız sesimle miyavladımsenağlama yeşim abladan başka kimse oralı olmadı tecrübe tabiki hemen anladı benim bir kedi yavrusu olduğumu ve çaresiz olduğumu ama annem gelirde beni besler diye beklemeyi uygun gördü çünkü yeşim abla bizim gibi bebiş kedişlere süt olsun annelerimiz bize iyi baksın diye bütün annelerimizi bol bol besliyor ama buna rağmen herkesin annesi geldi benim annem gelmedii akşam oldu çok acıktım çokkkkkkkkkkk hemde çokkkkkkkkkk
miyavladım miyavladım miyav miyav miyavladım en sonunda yine yeşim ablam geldi köpeğini dolaştırıyordu sesimi duydu çareler aradı ilk gördüğü anneyi benim annem sanarak duvardan aşşağı attı ama o anne benim annem değildi yüzüme bile bakmadı hemen kaçtı umudum kırıldı nolurdu biraz meme verseydi caklatsaydım:ecrin_bebek: biraz yeşim abla annenin tekrar geri geldiğini görünce düştü peşime kangal köpek tarafından ısırılmayı göze alıp daldı elinde fenerle bahçeye aradı taradı bulduçalılar ve pislik içinde buldu beni hemen sustum çünkü sıcacıktı elleri kendi binalarına gelince hemen bütün anneleri denedi hiç biri yüzüme bakmadı bir anane var yardım sever çok doğurmuş beni kabul etti sarıldım memelerine birincide süt yok öbürlerini denedim yok açlıktan gözüm döndü hepsini denedim yok gelmiyor çektim çektim süt yok karnım aç avazım çıktığı kadar bağırarak attım kendimi yola hemen yeşim ablam aldı beni evine getirdi kapıdan içeriye girmeden annesine 20 kedi bir köpek bir kapluştan sonra benide alı koymayacağına yemin ettikten sonra annesi içeriye girmemize izin verdi eğer bende evde kalırsam annesi yeşim ablaya bir ambulans iste benim için kızım dedi onun için şimdi duyun benim sesimi sokakta kalmak istemiyorum üşümek aç kalmak yerine sevgi dolu sıcak bir evim olsun çok şey istemiyorum şimdilik rahatım yerinde yeşim ablam karnımı doyurdu kakamı uzun bir zaman kakaş yapamadığım için zor yaptım ama yaptım boyumdan biraz büyük oldu:utangac: patilerim soğuk olduğu için üşümeyeyim diye gece lambasıyla sıcaklık veren kedi kafesine koydu beni sıcacık oldum resimlerimi de çekti siz haycan sever ablalarım ve anne adaylarım görsün beni diye yeşim ablam bana bir ay bakabilecek acele anne arıyorum yoksa benim halim perişan yeşim abla istanbula gidecek beni kumburgazda bırakacak mecburen yeri olsa biliyorum dünyanın bütün haycanlarını evine ve yüreğine alıp sevgi dolu bir hayat sunar :asigim:ama çaresiz tıpkı diğer siz haycan sever ama yeri ve imkanı olmayan ablalar gibi siz benim yerimde olsanız imdat miyav demezmisiniz sıcak bir yuva istemezmisiniz kış geliyor hepimize Allah sıcak sevgi dolu yuvalar versin:Saruboceq:

Carlos adında cok yakısıklı sibirya kurdu cinsi bir oğlusumuz var:nazar:. Apartman dairesinde yasıyoruz yazın yazlıkta her şey güzel olur düşüncesi ile aldık kış için de apartmanımızın bahçesini uygun gördük ama apartman sakinlerinden tepkiler gelince senağlama kardesimin arkadasına vermek zorunda kaldık şimdi o da geri vermek istiyor ama onu bekletiyoruz yakınlarınızdan bu cins köpeği arayan varsa eğer aklınızda bulunsun 7 aylık aşılı masmavi gözlü Carlos'umuza yuva arıyoruz...
:1hug:

a.s.merhabalar arkadaşlar ankara ya da iran kedisi olabilir, uzun tüylü anne sütünden kesilmiş yavru kedi arıyorum. elinde yeni doğmuş olan kedi arıyorum ilgilenenlerden cevap bekliyorum :):sm_cool:

Slm,ben yeni üye oldum ve forumlarda dolaşırken evcil hayvanlar adı altında bu başlığı görünce dayanamadım.
K9 ve danua cinsi köpeklerim oldu,bunun haricinde sokaktaki köpekleri saymıyorum,hepsi benim dostlarım.Ama şimdi uzun bir aradan sonra bahçemizde boş bekleyen kulubem için bir dost istiyorum.Bana bu konuda ulaşırmısınız.

merhaba uzun süredir rahatsız olduğum için bakamadım siteye. şu an elimde 1 tane füme kedim kaldı. sağlık durumu gayet ii dişleri çıktı kuru mama yiyebiliyo sütten kesildi çok oyuncu dişi bir kedi ve istanbuldayız.

Herkese merhaba,

Bembeyaz, maviş gözlü, bebek kedisini vermek isteyen varsa lütfen bana mesaj atar mısınız? Eşimle o kadar çok istiyoruz ki, birkaç günde bir rüyama bile giriyor beyaz bebişler....

Sevgiler......
Burcu

Back
X