arkadaşlar kimse kusura bakmasın söylediklerim bazılarınızın hiç hoşuna gitmeyebilir bunu şimdiden biliyorum.ama kimse kusura bakmasın.şu kedileri köpekleri özellikle köpekleri bakamayacaksanız almayın üretmeyin.6 ay yazlık için köpek alıpta 7. ay kışlığınızda o köpeğin bakılamayacağınızı bildiğiniz halde o köpeği almanız bencillikten kendi duygularınızı tatminden başka birşey değil siz bunu yaparken hiç kendinizi o hayvanın yerine koydunuzmu ona bunu yapmaya ne hakkınız var hiç bunu sorguladınızmı.yada bir hayvanı verirken masraf ettimde çok para harcadımda ondan parayla veriyorum demek nasıl birşey ya.madem bakamayacaksın neden üretiyorsun hemde cins bir köpek bu bana hiç samimi gelmedi.ha yok hasbel kader çiftleştiyse köpekler kırma zaten parayla satılamaz,ha safkansa köpeğin gidipte kendi cinsi bi köpeği bulmuş olması pek bi garip.arkadaşlar geçin siz bu işleri yaa.gidin biryerde çalışın ama şu hayvanları üretip gelire döndürmekten vazgeçin.bakamayacaksan 45 tl mamaya verene kadar harçlıklarından 100 tl biriktir köpeği kısırlştır eğer üremesinden ve bakımından şikayetçi isen.şu canlıları ne zaman gerçekten sevmeyi öğreneceksiniz bilmiyorum.............