Evde akrep:(..

Evet ınsan krkar ama sgukkanlı ol hazrlıklı ol terlık bulundur yanında hemen olyorlr zaten

benım kardesım kucucuktu daha ıkı yasında falandı ayakta duruyrdu nasıl oldysa tam ggusune dustu kıyamam aklı tam ermedgı ıcın fazla etkıkenmedı Allah tan
İyi ki anlamamış ne olup bittiğini..Ayy canım benim teşekkür ederim motivasyon için benim de senin gibi cesur yürek bir komşum var o müdahale etmişti:))Ben terlikle hayatta vuramam üstüne zaten terlikle ölmez ki çok zor olur

İnşallah hiç karşılaşmasınız ki akrep böceklerden çok daha korkunç..
Akrep nerde olurki istanbul gibi bir yerde olmaz herhalde burda bas parmagımdn buyuk hamam böcükleri dolu :( en korktugum sey t7ylerim diken diken oluyor

İyi ki anlamamış ne olup bittiğini..Ayy canım benim teşekkür ederim motivasyon için benim de senin gibi cesur yürek bir komşum var o müdahale etmişti:))Ben terlikle hayatta vuramam üstüne zaten terlikle ölmez ki çok zor olur

Yok yok hemen ölür beyazmıs kabuklu degıl yanı hemen ölür o hııc korkma aynen anne terlıgı gıbı yapıstır ustune :D

Akrep nerde olurki istanbul gibi bir yerde olmaz herhalde burda bas parmagımdn buyuk hamam böcükleri dolu :KK43: en korktugum sey t7ylerim diken diken oluyor
Valla üzgünüm ama her yerde olabilir:(Evet burada da varlar hormonlular resmen bir de çok hızlı hareket ediyorlar..Onları görünce müdahale edemeyen tek ben miyim siz napıyorsunuz karşılaştığınızda!!

Anacimm. Benim eski evimde olmustu. 5 kattaydim dusun oraya cikmislar. Lar diyorum cunku 2 tane gormustum. Bizim evin hemen yaninda su kanali vardi kucuk. Ordan geldigini tahmin etmistik. Bi tanesi bembeyaz yatak basligimdaydi (ay allahimm aklima geldikce kendimi cirmalayasim geliyo) bi taneside holdeydi simsiyah kocaman esim oldurmustu. Ben tek olsam kapiyi ceker evi terkederdim yemin ederim. Karinca gorsem esime sesleniyorum gel bunu al diye. Kasinti tutuyoo..

Yok yok hemen ölür beyazmıs kabuklu degıl yanı hemen ölür o hııc korkma aynen anne terlıgı gıbı yapıstır ustune :KK70:
Valla canım bu cesaretin keşke bende de olmuş olsaydı:))Akrep olması şart değil öyle büyük haşereler üzerinde hiç test ettin mi daha önce terliğin etkisini işe yarıyor mu :D

Ben de siyah görmüştüm küçüktü sanırım büyüğü nasıl bilmiyorum. Çok korkarım böyle şeylerden ama bir cesaret öldürdüm gitti.

Anacimm. Benim eski evimde olmustu. 5 kattaydim dusun oraya cikmislar. Lar diyorum cunku 2 tane gormustum. Bizim evin hemen yaninda su kanali vardi kucuk. Ordan geldigini tahmin etmistik. Bi tanesi bembeyaz yatak basligimdaydi (ay allahimm aklima geldikce kendimi cirmalayasim geliyo) bi taneside holdeydi simsiyah kocaman esim oldurmustu. Ben tek olsam kapiyi ceker evi terkederdim yemin ederim. Karinca gorsem esime sesleniyorum gel bunu al diye. Kasinti tutuyoo..
Valla iyi ki tek değilmişsiniz çok zor başa çıkması yoksa üstelik korkuyor bir çoğumuz:(

Ben de siyah görmüştüm küçüktü sanırım büyüğü nasıl bilmiyorum. Çok korkarım böyle şeylerden ama bir cesaret öldürdüm gitti.
Valla cesaretinizden dolayı kutlarım:))Sizinki de evin içinde miydi yaklaşık ne kadardı boyu?Siyahlar daha dayanıklı oluyor diyorlar nası öldürdünüz

Valla canım bu cesaretin keşke bende de olmuş olsaydı:))Akrep olması şart değil öyle büyük haşereler üzerinde hiç test ettin mi daha önce terliğin etkisini işe yarıyor mu :KK70:

Hahahah ıse yarıyr ya daha once calıstgm yerde hamam bocusu vardı ılac almıstık dırekt sıkıysub anında takla atıyrlar bı keresınde de evde degısık bı bcuk vardı uzaktan attım terlıgı yanına gtmek yemedı degısık bısıydı o da pert :D cok lesım var benım

Evet belediyede ilaçlama yapıyormuş böyle durumlarda..Sizin de mi evinize girmişti ne yaptınız?
Evet mutfağımda kızıma gece süt ısıtmaya giderken gördüm. Yanımda kızım vardı bide. Evim üçüncü katta ama tırmanmışlar. Dediğim gibi ilaçlattım heryeri. Bide böcek evi koydum heryere. Kapıya sineklik yaptırdım eşiklere sünger.

Valla cesaretinizden dolayı kutlarım:))Sizinki de evin içinde miydi yaklaşık ne kadardı boyu?Siyahlar daha dayanıklı oluyor diyorlar nası öldürdünüz

Evdeydi banyoya girmiş, üç dört cm vardı büyük değildi. Evde gezse uyku bile uyuyamazdim vurdum Terligi :) aşırı korkarım ama başka şansım yoktu

Bide krem renkleri en tehlikesi bi soksa Allah korusun canim bizde bu ara bağevine ggeldik daha dun banyomuzda öldürdüm bitane alistim ben ama bi daha ilaclarin bnce siz

Akrep nerde olurki istanbul gibi bir yerde olmaz herhalde burda bas parmagımdn buyuk hamam böcükleri dolu :KK43: en korktugum sey t7ylerim diken diken oluyor
O hamam böceklerini bitirdim artik yoklar desende varlar canim ya:( bende istanbulda cok karşılaştım gece cikip geziyor onlar

Hahahah ıse yarıyr ya daha once calıstgm yerde hamam bocusu vardı ılac almıstık dırekt sıkıysub anında takla atıyrlar bı keresınde de evde degısık bı bcuk vardı uzaktan attım terlıgı yanına gtmek yemedı degısık bısıydı o da pert :KK70: cok lesım var benım
Test edildi onaylandı diyosun yani:))havalar ısınınca evrim geçiriyorlar resmen:)Seni bile ürküttüğüne göre o nası bir şeymiş merak ettim doğrusu :D Bir de öyle büyük olunca vicdan olmuyor mu peki sonradan o kadar büyükler ki cinayete giriyor resmen:))

Evet mutfağımda kızıma gece süt ısıtmaya giderken gördüm. Yanımda kızım vardı bide. Evim üçüncü katta ama tırmanmışlar. Dediğim gibi ilaçlattım heryeri. Bide böcek evi koydum heryere. Kapıya sineklik yaptırdım eşiklere sünger.
Aman Allahımm o daha zor bir durum:((o an ne yaptın peki yanında çocukla

Evdeydi banyoya girmiş, üç dört cm vardı büyük değildi. Evde gezse uyku bile uyuyamazdim vurdum Terligi :) aşırı korkarım ama başka şansım yoktu
Ya iyi yapmışsınız da bir arkadaşımız daha söylemiş benim anlamadığım akrep terlikle nası ölüyor,internette çok dayanıklı oldukları yazıyor,bir de ölme numarası yapıyorlarmış nasıl hayvanlarsa sizinkiler de öyle olmasın!!:)

Bide krem renkleri en tehlikesi bi soksa Allah korusun canim bizde bu ara bağevine ggeldik daha dun banyomuzda öldürdüm bitane alistim ben ama bi daha ilaclarin bnce siz
Amann Allahımm ya herkes öyle diyor evet açık renk olanlar daha zehirliymiş:((Çok geçmiş olsun o kadar sinsi hayvanlar ki farkedilmiyorlar bile dip köşe saklanıyorlar...Banyonun neresindeydi,büyük müydü canım nası öldürdün!!

Back
X