Evde akrep:(..

Ahaha çok iyi :D Bir de akrep üzerindeki uygulamaları söylerseniz minnattar kalırız,formdan da anlışılan çoğumuz korkuyoruz:))
Uygulama dediğimiz zaten sopayı yavaş yavaş yaklaştırman lazım. Yoksa kaçar. Çok yakınına getirdiğin zaman birden akrebi vurman lazım. Yani sopayla ezmen lazım. Ola ki düştü panik yok. Zaten yaraladın yerde bi afallar. Panik yok hemen sopayı bas üstüne. Şöyle de bir döndür sopayı kedin ölür skrep

Ay kizlar yazdiklarinizi okuyorum bi yandan çok tirsiyorum:bicak: bi yandan kahkahalara boguluyorum :KK70: cçok yasasin siz emi
bu aksam eşim iftar yemegınde gec gelecek eve
sevip taptıgım eve gidemıyorum eşim gelene kadar annemde takılıcam:confused::confused::confused::confused:
inş ilerde unuturum bu konuyu:cry:

Ay kizlar yazdiklarinizi okuyorum bi yandan çok tirsiyorum:bicak: bi yandan kahkahalara boguluyorum :KK70: cçok yasasin siz emi
Senin gibi cesur hatunların korkmasına gerek yok canım asıl bizler düşünelim :D O akrebe neler yapmışsın öyle hayvanın geçmediği bir aşama kalmamış:))

Uygulama dediğimiz zaten sopayı yavaş yavaş yaklaştırman lazım. Yoksa kaçar. Çok yakınına getirdiğin zaman birden akrebi vurman lazım. Yani sopayla ezmen lazım. Ola ki düştü panik yok. Zaten yaraladın yerde bi afallar. Panik yok hemen sopayı bas üstüne. Şöyle de bir döndür sopayı kedin ölür skrep
Valla bu yöntem daha kolaymış ama hep daha dayanıklı olduklarını okuduk biz bunları yaparken onlar saldırmazsa iyidir:))

Yok ya 1000de1 ihtimal yani hem girsede ne olcak benim yaptigim taktiği uygulayin bi kere bi tanesini öldürdum artik korkuyolar yani

ma yaklasmiyolar çünkü hayvan önce çamaşır suyu dolu kovaya girdi sonra fircayla üstünden geçildi ve enson oolarak ta üstünde ziplandi bi dahahangisi cesaret ederki karsima cikmaya:KK70:
:D :D En son ortada nası bir manzara vardı acaba canım,ortada akrepten eser kalmamıştır :D

Yok ya 1000de1 ihtimal yani hem girsede ne olcak benim yaptigim taktiği uygulayin bi kere bi tanesini öldürdum artik korkuyolar yani

ma yaklasmiyolar çünkü hayvan önce çamaşır suyu dolu kovaya girdi sonra fircayla üstünden geçildi ve enson oolarak ta üstünde ziplandi bi dahahangisi cesaret ederki karsima cikmaya:KK70:
Bir de bir şeyi çok merak ediyorum canım sürüngen oldukları için akreplerin kanı var mı kan çıkmış mıydı:))Hangi renkti :D

Kac kurtul evden düşünsene uyurken üstüne çıkıp ellerini ağzına soktuğunu iyyy duramazdim cidden en azından uyuyamazdim

Kac kurtul evden düşünsene uyurken üstüne çıkıp ellerini ağzına soktuğunu iyyy duramazdim cidden en azından uyuyamazdim
konuyu okudugumdan beri bu korkuyla yasıyorum
dün eşim evde değildi korkudan annemlerde kaldım, bu sefer de annemi bunalttım
ben de dayanamam elime koluma bir yerime değecek endişesi beni mahvetti
bir de burada soğukkanlı yorumları okuyunca

konuyu okudugumdan beri bu korkuyla yasıyorum
dün eşim evde değildi korkudan annemlerde kaldım, bu sefer de annemi bunalttım
ben de dayanamam elime koluma bir yerime değecek endişesi beni mahvetti
bir de burada soğukkanlı yorumları okuyunca
Aynen ya bacağına yalan tırmandığını en beteri soktuğunu farz et korkudan ölecemmm kalın ya annemde kalirdim bende değil o orumcekten bile korkarım bide bu hayvangilden

Benim aklima parlak fikir geldi simdi bu mahluklar atesten intihsr ediyomusya su osmanli ocaklari var ufak bisi icinde jelle yanan bisi var yakiyon onu ustune cay demliyon bilirainiz bizim koye gitme zamani geldi malum karsilasma olasiligi var bu ocagi odada yaksam hem ustunde cay piser hem bunlar intihar eder sizce fikir nasii

Oyle el kadar akrep yakalayan arkadaslar bir zahmet fotosunu paylasiverin de biz de gorelim;)

Back
X