Evde akrep:(..

Kızlar mutfak kapısını açtınız ve karşınızda el kadar krem rengi bir akrep ne yapardınız,daha önce başına gelenler var mı??Bizzat yaşadığım olay önerilerinize ihtiyacım var ilaçlatmıştık evi halbuki:KK43:(

kocam evdeyse onu çağırırım
yoksa
açtığım mutfak kapısını kapatır
elime oklavayı alır
kanepenin üzerinde kuluçkaya yatarım
eşim gelene kadar

yaa şimdi düşündümde
eşim gelince ya yerinde bulamazsa
vay ki ne vay
:(
sanırım eşim ölü bir akreple gelip beni alana kadar annemde kalırım

yoksa
elime oklavayı alır
eşim gelene kadar

yaa şimdi düşündümde
vay ki ne vay
:KK43:
siz de benım kafadansınız
ben direkt evi ona bırakır cıkarım
kaç gundur bu psikolojı ıle yasıyorum
bu konuyu okudugum güne yazıklar olsun:KK57::KK57::KK57:

hiç bilmiyorum ama haklı olabilirsiniz.. ben de geçen ay iş yerimin deposunda simsiyah bir yılan gördüm zavallı görevli görmüş bende diyorum adam niye elinde değnekle peşimden geliyor.. ben görmeden gideyim diye çabalıyormuş.. o olduu daha gitmedim depoya.. ki o kadar ilaçlama yapılır yılan için dahi.. söylerken bile bayılacak gibi oluyorum..
Allahım o daha betermiş:(Bu hayvanlara yaşam alanı bırakmadık ki mecburen iç içe yaşıyoruz artık

yoksa
elime oklavayı alır
eşim gelene kadar

yaa şimdi düşündümde
vay ki ne vay
:KK43:
O daha büyük bir risk bence sürekli aynı durmaz ki:))Oklava işe yarıyormuş ama müdahale konusunda paylaşımlardan akrebe karşı etkili bir silah olduğunu anladım:)

Tabisiii canim her eve lazimim çokta mutevaziyimdir:110: saka bi yana harbiden o gunki akrepe yaptiklarimdan sonra daha karsima cikmaya tirsiyolar:KK70:
Akrep camiasının korkulu rüyası:))Bu katı tutum sadece akreplere mi canım yoksa zararlı olmayanlar dışında tüm haşereler için geçerli mi hamam böceği,kırkayak falan gibi:))

Kızlar face sayfama ne düştü demin:)))
Eke bakın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 31
Off allahimm dalagim sisti yemin ederim yaa. Kökünü kurutcak biseyler yapalim bence en iyisii. Tirnaklarimi gecire gecire kasiyorm suan kendimi valla. eceezgi eceezgi canm ya bende cok felaket korkuyorum senin dedigin gibi aridan bile korkarim. 9 10 yaslarindayken burnumun ucundan sokmustu adiler.. ayrica oyle bi konusmalarin varki guldurdun beni ya valla kizma emi hakkini helal et. Sen konustukca ben yazdim zannediyorum o kadar ayniyizz:KK48:

Off allahimm dalagim sisti yemin ederim yaa. Kökünü kurutcak biseyler yapalim bence en iyisii. Tirnaklarimi gecire gecire kasiyorm suan kendimi valla. eceezgi eceezgi canm ya bende cok felaket korkuyorum senin dedigin gibi aridan bile korkarim. 9 10 yaslarindayken burnumun ucundan sokmustu adiler.. ayrica oyle bi konusmalarin varki guldurdun beni ya valla kizma emi hakkini helal et. Sen konustukca ben yazdim zannediyorum o kadar ayniyizz:KK48:
:))))
Ben de cok korkuyorum da biraz mizah katayım diyorum olaya
İlk okuudugumda eve giremedm ben korkudan
Eşim gelene kadar annemlerde kaldım
Zaten çatır çutur seylerden cok korkarım
Bu korku beni öldürücek
Hem tırsıyorum hem de buraya bakmadan duramıyorum:))))

Akrep camiasının korkulu rüyası:))Bu katı tutum sadece akreplere mi canım yoksa zararlı olmayanlar dışında tüm haşereler için geçerli mi hamam böceği,kırkayak falan gibi:))
Yok hayir kesinlikle hamam böceği falan asla öldüremem bnde boyle bi deliyim iste:D akrep ten korkaz hamam bocegindn korkar

Bagli oldugunuz belediyenin internet sitesine, iletisim kismina sorununu,u yazin. Gelip sokaklari ilacliyorlar. Sizde evinizi ilaclayin. Bozuk para kadar kucuk bi delikten bile girebilirler

Kızlar mutfak kapısını açtınız ve karşınızda el kadar krem rengi bir akrep ne yapardınız,daha önce başına gelenler var mı??Bizzat yaşadığım olay önerilerinize ihtiyacım var ilaçlatmıştık evi halbuki:KK43:(
Evi akrep kardese bagislar bavulumu alip gidrrdim ayy Allahim korusunnn

:))))
Ben de cok korkuyorum da biraz mizah katayım diyorum olaya
İlk okuudugumda eve giremedm ben korkudan
Eşim gelene kadar annemlerde kaldım
Zaten çatır çutur seylerden cok korkarım
Bu korku beni öldürücek
Hem tırsıyorum hem de buraya bakmadan duramıyorum:))))
Allah çatır çutur şeylerle karşılaştırmasın o zaman hiç:))

Back
X