evde balkonda tavşan bakanlar

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar şimdi ben tavsanı cok sevıyorum elıme hıc almadım ama yakından cok gördun eve almak ıstıyorm ama balkonda cokmu usur bu sogukta odaya almam gerekmı bıde kac gunluk alınır nasıl baklır bebekken evınde bakanlar yardımcı olsunlar
ayyy 14 subat hedıyesı olsa ne guzel olurdu yaa ufacık bı tavsancıl kırmızı kurdedeleli bak sımdı bu yazıyı esımemı yollasam acaba :))

Tavşan evcil hayvan değil ki evde yada balkonda bakılsın.
Kendiniz mutlu olacaksınız diye minicik bir hayvanı niye biyerlere hapsedesiniz.
Sevgililer günü hediyesi olacakmış bir de. Neresinden tutsan elinde kalıyor

tavuk bakan var bakabilirsin bence çok soğuklarda eve alırsın ama kemirgenler fena benimde Hamsterım vardı

kızlar şimdi ben tavsanı cok sevıyorum elıme hıc almadım ama yakından cok gördun eve almak ıstıyorm ama balkonda cokmu usur bu sogukta odaya almam gerekmı bıde kac gunluk alınır nasıl baklır bebekken evınde bakanlar yardımcı olsunlar
ayyy 14 subat hedıyesı olsa ne guzel olurdu yaa ufacık bı tavsancıl kırmızı kurdedeleli bak sımdı bu yazıyı esımemı yollasam acaba :))
Ben Hollanda Lop tavşanı aldım kızıma.evde yer ayırmak gerekiyor.balkonda ilk aldığım dağ tavşanı ne yazık ki öldü.

X