evde bedavaya yapabileceğiniz hamilelik testleri bakın kızlar...

inanma zaten arkadaşım hiçbirinin aslı yok...:)))

bi kere karbonat testi hamile olup olmadığınızı değil idrardaki karbondioksit miktarını ölçer ve ben iki aydır köpürüyorum haha çişimde karbondioksit birikmiş....:))))))

kızlar ben ikisinde denedim köpürdü hatta hamile ark vardı onda yaptırdım köpürdü ve hamile olmayan bir arkadaşlıma yaptırdım köpürmedi :)) gecenin 3 üne kadar arkadaşlarım tuttuum sonunda hastaneye gittim kan tahili için gebeyim :) bende doğru çıktı

Ben karbonatıda camasır suyunuda denedim köpürmedi:( peki bu elle muaneyi deniyin varmı kızlar aranızda? Ben onu da denedım parmagım boşluga dogru gıttı fakat arka kısmında sanki boluncuk gb bişey vardı ne anlama geldıgını bilmiorım ama:(

kızlar bir yardım edin lütfen,bende testi yaptım, idrarımı beklettim tortular dibe doğru çökmeye başladı...birde çamaşır suyu testini denedim,hemen beyaz kabardı ..sizce birşeyler olabilirmi..hamile olmayanlarda çamaşır suyu hiç kabarmıyormu

benim adetime 6 gün var ama ,

Son düzenleme:
Ben çamaşır suyu ve karbonatla olanları denedim ikiside köpürdü. dayanamayıp test aldım ama tek çizgiydi. bende tutmadı :) İnşallah deneyenler de bir işe yarar umutları boşa çıkmaz.

Bu sabah topiginizi okudum. Gebelik şüphem vardi, daha adetime 4 gun var. Cam bardakta ilk idrarda bulut kumesini gordum yukarilarda.. camasir suyu da damlattim ayni bardaga fokur fokur kopurdu.. 2 gun sonra test yapip yazarım :)

mrb kızlar benim adetime daha 6 gün var ama ben dayanamadım karbonatı denedim beyaz bir şekilde köpürdü ne kadar doğru bilmiyorum 2 gün öncede test yaptım ilk başta bişey yoktu ertesi gün hafif bir şekilde belliydi 2. çizgi acaba varmıdır adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum :52:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar ben gecen ayin 19.da adet oldum ve 28.dede laporoskopi oldum.Sol yumurtaligimdan 7 cm kist alindi ve tüpleriminde acik oldugu söylendi.Bugün oldu hala adet olmadim akintim ve kasik agrim var.Az önce camasir suyu ile test yaptim köpürdü acaba hamilemiyim?

Test yapmaya korkuyorum daha öncede gecikmisti hamileyim diye sevindim yumurtaligimda kist cikti cok büyük hayal kirikligi yasadim :(

mrb kızlar benim adetime daha 6 gün var ama ben dayanamadım karbonatı denedim beyaz bir şekilde köpürdü ne kadar doğru bilmiyorum 2 gün öncede test yaptım ilk başta bişey yoktu ertesi gün hafif bir şekilde belliydi 2. çizgi acaba varmıdır adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum :52:

Tebrikler canim gebesin allahin izni ile. Ikinci çizgi az da olsa gostrmis kendini :) bende yarın sabah yapacam

Dün camasir suyu ile test yapmistim köpürmüstü bugün hamilelik testi yaptim negativ :(

Tebrikler canim gebesin allahin izni ile. Ikinci çizgi az da olsa gostrmis kendini :) bende yarın sabah yapacam

inşallah canım az kaldı bakalım 1 aralıkta belli olur inşallah seninde güzl haberlerini bekliyoruz yaz tamam :)

Parmakla rahim kontrol edilip eger içi yumuşak ve bosluksa hamilelik var sert ve doluysa hamilelik yok. Ben bu şekilde yaptim ve sonuç doğru. Yatarak kontrol ediliyor. Bende bi forumda okuyup denemistim. Eskidende böyle anlaşılmış. Ellerin temizliğine dikkat bu arada kas yaparken göz çıkarmayim enfeksiyon olur Allah korusun.

2. Çizgi silik de olsa pozitif oluyor canim hayırlı olsun bebisin.:)

inşallah canım az kaldı bakalım 1 aralıkta belli olur inşallah seninde güzl haberlerini bekliyoruz yaz tamam :)

adetime 2 gün kala yaptım çıkmadı :( yarın adet günüm sanmıyorum olsaydı çıkardı değil mi??? yada birkaç gün sonraya mı gizledi kendini bilemedim ki :44:

adetime 2 gün kala yaptım çıkmadı :( yarın adet günüm sanmıyorum olsaydı çıkardı değil mi??? yada birkaç gün sonraya mı gizledi kendini bilemedim ki :44:

canım hiç belli olmaz kırmızıyı görmeden bozma morelini herşeyin hayırlısı genelde adet öncesi yapılan testlerde doğruluk payı düşün oluyor bence adetini bekle bende öyle yapıyorum :)

canım hiç belli olmaz kırmızıyı görmeden bozma morelini herşeyin hayırlısı genelde adet öncesi yapılan testlerde doğruluk payı düşün oluyor bence adetini bekle bende öyle yapıyorum :)
Kirmizi karti gordum :( artik hicbirsekilde umrumda olmayacak ne yapayim. Senden ins guzel haberler aliriz.. yaz sonuclarini

Kızlarr ben butopıgı gecen de gordum ve denemk ıstedım en basıdını yanı camasır suyunu 3 gun once yaptım az denecek kadar kopurdu az once yıne yaptım bubsefer bıra gıbı 2-3 santimetre ka dar kopurdu sonra eşime dedım yap lutfen oda yaptı fakat eşimki kopürmedı sızce nedır arkadaslar ne olur cvp verınnnn bat gunum bugundu ama gelmedı normalde 1 gun atabiliyor yanı yarın da olmassam 1 test alıp yapacağım kızlar cvppp 3 yıldır beklıyorum sızce bu ayyyy olabılırmı bılmıyorum umıtlenmek de ıstemıyorum ama umıt edemedende duramıyorummm

Kızlarr ben butopıgı gecen de gordum ve denemk ıstedım en basıdını yanı camasır suyunu 3 gun once yaptım az denecek kadar kopurdu az once yıne yaptım bubsefer bıra gıbı 2-3 santimetre ka dar kopurdu sonra eşime dedım yap lutfen oda yaptı fakat eşimki kopürmedı sızce nedır arkadaslar ne olur cvp verınnnn bat gunum bugundu ama gelmedı normalde 1 gun atabiliyor yanı yarın da olmassam 1 test alıp yapacağım kızlar cvppp 3 yıldır beklıyorum sızce bu ayyyy olabılırmı bılmıyorum umıtlenmek de ıstemıyorum ama umıt edemedende duramıyorummm
inş vardır canım, bende oyle düşünmüştüm yazımı okudun mu bilmiyorum ama olmadı kırmızı kartı gördükk :( haberdar et bizi durumundan:49:

Back
X