• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bir sapıkla yaşıyorum galiba?

Adam bana garip gelmedi. Ben de eşime dokunurum ederim o da aynı. Sevgiliyken de beraber kalırdık yine rahatsız olmazdım. Siz istemiyorsanız ayrılın o taciz etmek oluyor. Adam sapık evet ama bu davranışlardan değil, sizin istememnzie rağmen yapmasından dolayı.

Ay yine başımıza taş yağacakçılar, evlenmeden aynı evde yaşarsancılar doluşmuş buraya. Herkes sizin görüşünüze göre mi yaşayacak? Pardon da siz kimsiniz? Sizin yaşam anlayışınız, hayat görüşünüz bie anayasa mı? Mecburiyet mi? Kural mı?

İsteyen istediğiyle yaşar. İsteyen istediğiyle sevişir. Kime ne yahu? Kız buraya, sizce yanlış mı yapıyorum diye mi sormuş? Bi de gelmiş, evlenmeden birliktelik yaşarsan zaten bıkar diyenler var. Allah allah siz bu işin bi süresi mi var? Evlenmeden birliktelik yaşayınca niye bıkacak? Siz de o zaman eşinizle 10 yıllık evlilik içinde bıkmışsınızdır hatta eşinizin gözü dışarda bile olabilir... Evlenince de 1 yılda doymuştur cinselliğe?

Evleniyor ya da evlenmiyor diye mi cinselliğe doyabiliyor? Nasıl kafalar bunlar ya, yıl 2019, zihniyet 1050 yılı.

Sevgiliniz de sapık falan değil, gayet normal. libidosu yüksek olabilir.

Back
X