- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- Konu Sahibi kaymerikaa
kizlar ben evde oturmaktan biktim. bana evde yapacak baze seyler onerir misiniz. film izlemek ve orgu ormek haricinde. yaratici fikirlere ihtiyacim var. yarmci olun lütfen ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaneviçeye katılıyorm fena stres atıyor insan.git gez dolaş .tv pc ev işi o bu derken zaman geçiyor :)kizlar ben evde oturmaktan biktim. bana evde yapacak baze seyler onerir misiniz. film izlemek ve orgu ormek haricinde. yaratici fikirlere ihtiyacim var. yarmci olun lütfen ya.
tadi değil de cilki cikti artik :)Tadını çıkar.
Şöyle bir rahat uzan al kitabını oooooh mis
hic dikkatimi cekmiyo oyle seyler inan ki. :/Kitap okuyabilirsin..
İkinci alternatif şahsen çalışmasaydım mutlaka bir hobi edinirdim ahşap, cam boyama vs. gibi..
kanevice ne oluyo ki.kaneviçeye katılıyorm fena stres atıyor insan.git gez dolaş .tv pc ev işi o bu derken zaman geçiyor :)
tadi değil de cilki cikti artik :)
Kaçıncı leveldesincandy crush oyna
mantikli. ama haziran temmuz gbi ders calsmaya baslamak istiyorm. smdi daha eglenceli bseyler ariyorum :)Kpss'ye çalışsanaaaa
aynen vallaa şuan tek isteğim..
etamin file:///C:/Users/hidayet/Desktop/Kanavi%C3%A7eden%20%C3%A7i%C3%A7ek%20sepeti3.jpgkanevice ne oluyo ki.
y,kleyemedim netten bak işte :)etamin file:///C:/Users/hidayet/Desktop/Kanavi%C3%A7eden%20%C3%A7i%C3%A7ek%20sepeti3.jpg
türk kzı bilmez mi bunu :)
biktim ondan .d stres yapiyo bnde gcemedgm oyunlar .dcandy crush oyna