marketten fare yapistiricisi aldim 2 kutu sonra kartonlari kestim 20 tane kesmisimdir hepsinin ustune findik fistik peynir doldurdum evin heryerine 20 kartonuda koydum 1 haftadir yok fare yapismadi evin icinde geziyor tıkır tıkır neden yapismiyo işe yaramiyormu bu yöntem arkadaslar yardim edin
Arkadaslarimda hicbirinde kedk yok sokakta kediyi tutmakta mumkun degilki hemen kacip gidiyolar zaten bende artik dusunuyorum yapissada kaciyomu napiyo 20 kartondan nasil kurtuluyo bu yoksaBi tanidigim demiwtiki valla farenin iki ayaginin ustyne kalmip pwyniri o sekilde o kartondan alip yedigini gordum demisti zamane fareleride kurnazmidir nedir
Kedinin kokusunu alan fare evde durmazmus aekadasinizin falan varsa rica edin bi hafta sizde kalsin yada sokaktaki kedilerden birini misafir edin bi sure
bu çok acı verici bir yöntem.
ama illa ki o yapıştırıcıya gelmesini istiyorsanız bir parça et koyun gelir.
Allah korusun yilan felan da koyde yasamiyoruz sehirdeyiz yani yilan felan gozum korktu genede simdi kedi alip eve koyma sansimda yok evdeki herkeste kediden korkar bide onu yakalamasi dertBir kac haftaligina kedi besleyin en azindan belki kacar gider...
Kapilara camlara sineklik taktirsaniz faydali olur aslinda koyde akrabamin evine camdan yilan girmisti..
Normal fare yapistiricisi yani ben yakalanmasina odaklandim yapiskandan cikarmi cikmazmi dusunemiyorum suan 1 haftadir uykusuzum korkumdanNeden acı verici , yapistiktan sonra dışarıya salinamiyor mu insan eliyle.
Yoksa çıkmayan yapıştırıcı mi ?
Bu yönünü düşünmemiştim.
...
Bahçeli evse , bahçede kedi bekleyebilirsiniz sahiplendiginiz kedi yoksa tabi.
Kediyi evde ailem asla kabul etmezKedi al bitane sevaptir
Evde nerde delik var varmi yokmu onuda bilmiyorum evin kapisi hep acik ordan girdi diye dusunuyorumBu cok aci verici bir yontem ve oldurmuyor.
Ben de vardi bir sure beraber yasadik , sonra delikleri kapattirdim gitti.
Normal fare yapistiricisi yani ben yakalanmasina odaklandim yapiskandan cikarmi cikmazmi dusunemiyorum suan 1 haftadir uykusuzum korkumdan
Arkadaslarimda hicbirinde kedk yok sokakta kediyi tutmakta mumkun degilki hemen kacip gidiyolar zaten bende artik dusunuyorum yapissada kaciyomu napiyo 20 kartondan nasil kurtuluyo bu yoksa
Anlayamadim nasil yani?Insan kokusu sinmemeli diye duymuştum.
Orasi oylede haklisiniz kac sene bahcede kopek tavuk ordek besledik onlarin bakimi vs yorulduk suan hicbir hayvanda yok ailemle yasiyorum tek benim dememleds kedi alinmaz kediyi de sevmiyorlar ki aldirabileyim fareden kurtulma baska yontem yokmu neden bu yapiskanlara gelmiyorAslinda bahcelibevde yasiyorsaniz devamli bi kedi beslemek sizin icin guzel olurdu hem arkadasiniz olurdu hem kedi yuvalanmis olurdu hemde farelerden korunmus olurdunuz
Evde dusunmeseniz bile bahcede bi yuva yapip bakabilirsiniz bence
Allah korusun yilan felan da koyde yasamiyoruz sehirdeyiz yani yilan felan gozum korktu genede simdi kedi alip eve koyma sansimda yok evdeki herkeste kediden korkar bide onu yakalamasi dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?