evde dogal yollardan yapilacak hamilelik testleri

Peldaaa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
5
0
6
Fransa
Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum şimdi yazacağım teslerin doğruluk payının ne kadar olduğunu bilmiyorum ben merak ettiğim için araştırdım evde yapabileceğimiz tesleri ve bulduklarımı sizlerlede paylaşmak istiyorum sizinde bildiğiniz başka yöntemler varsa paylaşırsanız sevinirim.şimdi sırayla yazıyorum1.idrarını desensiz cam bir bardağa alıyosun biraz bekliyosun tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin.2.idrarı bir daha kullanmayacağın bir kapta kaynatıyosun kahve gibi köpürürse hamilesin balon balom olursa değilsin.3.sabah idrarını desensiz bir bardağa alıyosun pencerenin önünde güneşte 3 saat kadar bekletiyosun sigara dumanı gibi bulutlu bişey oluşuyo tabi buarada bir metre kadar uzatan bakarsan daha iyi görürsün.bu bulut bardağın üst tarafında ise hamilesin bardağın alt tarafında ise değilsin4.birdaha kullanmayacağın bir kapta süt kaynatıyosun sonra içine aynı miktarda idrar koyup balkonda soğukta bir gece bekletiyosun süt kesilirse hamilesin kesilmezse değilsin5.idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpermezse değilsin.6.idrarını bir bardağa alıyosun içine çamaşır suyu döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.7.süt le karpuzu karıştırıp içiyosun kusarsanhamile.kusmazsan değilsin.eskiden böyle yöntemlerle hamileliklerini anlarmış büyüklerimiz.benim bulduklarım bunlar sadece sizlerlede paylaşmak istedim.uygulayıp uygulamamak size kalmış

kardeşim karbonat testini uyguladı ve köpürdü şimdi gidip gebelik testi alıp deneyecek :) ve bu doğruysa ben teyzee oluyorummmmmm

sütle karpuzu karıştırıp içersem hamilemiyim bilmem ama kesin kusarım

harika hamılelık belirlemede yontem olsa da olmasa da sadece bu sevımlı anlatımın yuzunden deneyecem :)

:)))) Keşke kesin olsaydı ne güzel beklemezdik pozitif mi negatif mi diye

Ben geçen ay karbonat denedim çamaşır suyunu denedim sonuç testleri geçtim ama malesef gebe değildim yani hepsi hamile olduğumu gösterdi ama değilmiş .... ama keşke doğru olsaydı bide eczaneye gidip test almak zorunda kalmazdık. Eve paket paket karbonat alırdık her günümüz geçtikçe yapardık

Yok canım malesef hamile değil . Şuan da ben hamile yım ama denedim köpürmedi . Yani pek güvenilir değil .
DEMEK Kİ HAMİLE İSEN KÖPÜRMÜYORMUŞ

ben 7 aylık 20 yaşında bi bayanım okuduğum bazı yazılardan meraklanıp çamaşı suyu limon gibi vs. testler yaptım karbonat yaptım köpürdü çamasır suyu testi yaptım köpürdü limon yaptım tortular üstte kaldı ayrı seffaf bi kaba sadece idrar yaptım biraz beklttım tortuları dibe çöktü sizce hamilemiyim o kadar istiyorum ki hamile kalmayı allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

Bende karbonat denedim kopurdu. Ama okuduklarimdan sonra guvenmiyorun ya bur de paslı igne testini deneyecegim bugun

bütün herseyı yaptım dogal yollarla hersey hamılelığı yonelık 3 aydır daha fazla emin degılım reglı olamıyorum test yaptrmaya cesaretım yok

bütün herseyı yaptım dogal yollarla hersey hamılelığı yonelık 3 aydır daha fazla emin degılım reglı olamıyorum test yaptrmaya cesaretım yok
Bu doğal yollar hurafe ya bende denedim hepsi hamile çıkıyor fakat ben stres yapıyorum acaba öylemi böylemi diye sırf bu yüzden gecikiyor adetin 5-6 gün gecikmeden hiçbirşeyi yapma bekle insan ister istemez kaptırıyor kendini umut arıyor heryerden herşeyden

Merhaba arkadaşlar . Adet gününe 1 gün var bu limonlu yapilan testi denedim . Içime bu şüphe düştü çünkü . Çok çabuk yoruluyorum belim öyle agriyorki yatakta bile yatamiyorum canim sürekli biseyler istiyor. Testin sonucunda yüzeyde hiç birşey kalmadan bardağın dibine çöktü bütün tortu sizce biraz daha beklemelimiyim. Içim içimi yiyo şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…