Evde doğumgünü partisi

Evde doğumgünü partisi yapsanız malzemeler için hangisini tercih edersiniz?

• Hazır paketlerden alırım

OY: 0 0,0%
  • Çocuğuma özel olsun isterim

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

aysini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
51
1
48
Ankara
Merhaba sevgili anneler size bir sorum olacak,

Çocuğunuz için evde doğumgünü partisi yapmak isterseniz parti için hazır satılan paketlerden mi almak istersiniz yoksa parti malzemeleri çocuğunuzun adına, ona özel mi olsun istersiniz? Ve böyle bir parti için ayıracağınız bütçe nedir acaba? Yorumlarınızı yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz...

Örnek olması için aşağıdaki iki fotoğrafı karşılaştırabilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
bunu hiç dusunmemıstım..
bızımkı subatta olcakta..
ama madem evde olcak,tabıkı kızıma özel bıseyler olsun ısterım..
haa bütçem buna ızın vermıyosada problem etmem..
kendımde ona özel bıseyler hazırlıyabılırım,hazır paketlere ılaveten..
mısal butık kurabıyesını kendım yapabılırım..

doğum gününe cok vakıt varsa en ıyısı olsun dıye,butceyı sımdıden ayarlamaya çalışırım..
ama sonuçta evde olcak bıse ıcın cok cok 200-250 tl nın ustune çıkmam..
fıyatları bılmıyorum tabıı
cok taban bı rakam olabılır bu..
oyleyse kendım yaparım

bu tamamen bütçe meselesi.Eğer bütçeniz el veriyor ise kişiye özel konsept hazırlatabilirsnz. Fiyatları yüksek olduğu için çoğunluk hazır paketlerden yapmayı tercih eder tabiki. Çünkü arada çok uçuk fark var...

Merhaba , gayet makul fiyatlara parti tasarımları , hediyelikleri vs. yapıyorum . Özelden iletişime geçerseniz detayları paylaşabilirim. Sevgiler

şunu söylemek istiyorum şimdi herşey okadar rahatki sen sadece doğum gününü hangi konseptte yapmak istiyorsun ona karar ver... mesela www.susevi.com adresinde parti setleri var tabak bardak çatal kaşık süsleri hepsi mevcut ve gayette uygun fiyatlara satılıyor... bence sadece doğum günü konseptine karar vermek yetiyor..

Hanımlar yavrularınız için özel tasarımlı parti konsepti isterseniz. Aşağıdaki linkden bakabilirsiniz. Hem çok güzel ve hoş hem ucuz. Tavsiye ederim.
facebook linki !

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…