• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde durma hastasi ben

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
ozellikle su aralar eve okadar baglandim ki iki mahalle otede annemler var oraya bile gidesim gelmiuor ..evde kendime bi dūzen olusturmusum rutin bi sekilde yasiyorum.su siralar sabah gec kalkiuorim.sayilir kajvalti keyfi sora evi toparliyorum 1 saatte hopp tv nin karsisina yanimda kizim surekli etkinlik halindeyiz zaten sora aksam yemegi yap esi bekle guzel bi aksam sofrasi kur sora yatana kadar tv cay keyfi...bu rutinden cikasim.hic yok buara..annem ariyor sesin solugun cikmiyo öldunmu kaldinmi diyor nebilim.evdeyim iste diuorum..bencillikmi ediyorum.2 sokak asada oturan annemle bBamin yanina gitmek niye bukadar zor geliyorki su gunlerde..kendi keyfimi mi dusunuyorum.acaba hep...en ufacik ariza cikip bu rutin bitecek diye ödum.kopuyo hatta..birisi yemege caya davet etmesin istiyorum.kimseler gelmesin ostiyorum sanki son gunlerimis gibi evime minik yuvama doyamiyorum:(

Maşallah size. Demek ki son derece huzurlu bir yuvaniz var ki siz evden kacmiyorsunuz. Bir de havalar cok sogudu insanin disari cikasi gelmiyor sahiden. Ama belli ki anneniz sizi merak ediyor hic olmazsa haftada 1 gun kizinizi alip gitseniz , kiziniz icin de iyi olur. Hem siz gitmeseniz de onlari davet etseniz ?

ozellikle su aralar eve okadar baglandim ki iki mahalle otede annemler var oraya bile gidesim gelmiuor ..evde kendime bi dūzen olusturmusum rutin bi sekilde yasiyorum.su siralar sabah gec kalkiuorim.sayilir kajvalti keyfi sora evi toparliyorum 1 saatte hopp tv nin karsisina yanimda kizim surekli etkinlik halindeyiz zaten sora aksam yemegi yap esi bekle guzel bi aksam sofrasi kur sora yatana kadar tv cay keyfi...bu rutinden cikasim.hic yok buara..annem ariyor sesin solugun cikmiyo öldunmu kaldinmi diyor nebilim.evdeyim iste diuorum..bencillikmi ediyorum.2 sokak asada oturan annemle bBamin yanina gitmek niye bukadar zor geliyorki su gunlerde..kendi keyfimi mi dusunuyorum.acaba hep...en ufacik ariza cikip bu rutin bitecek diye ödum.kopuyo hatta..birisi yemege caya davet etmesin istiyorum.kimseler gelmesin ostiyorum sanki son gunlerimis gibi evime minik yuvama doyamiyorum:KK43:

Aa bu durumu bir tek ben yaşıyorum saniyordum tek degilmisim cok sevindim. Ama muhtemelen sebebi kış aylarinda olmamiz. Bebeklede disari cikamiyoruz haliyle iyice ev kedisi oluyoruz. Yazin ne güzel sabah esimi ise yolladiktan sonra oglumu kanguruya koyup markete gidiyordum yada evimin oldugu caddedeki magazalari gezip bi kucuk sabah turu yapip eve dönüyordum acayip dinç hissediyordum kendimi. Ama simdi hava gunduzde kasvetli olunca insanin ici bayiliyo fazla birsey yapmak istemiyo gun icinde

Aynı sizin durumunuzdayım.Haftada bir annemlere giderdik, biz merkezde onlar köyde,arabada bizde olduğu için, bi 6 aydır hiç evden adım atasım yok zorunluluklar dışında.15 günü geçiyor bazen gitmek,alınganlık yapıyorlar..Kızımı parka götürüyorum bi kaç saat okadar.

Aaa yılardır olan ben :)
Evlenmeden once eve girmeyen ben
Evlendikten sonra bakkala gitmeye üsenir oldum :)

ozellikle su aralar eve okadar baglandim ki iki mahalle otede annemler var oraya bile gidesim gelmiuor ..evde kendime bi dūzen olusturmusum rutin bi sekilde yasiyorum.su siralar sabah gec kalkiuorim.sayilir kajvalti keyfi sora evi toparliyorum 1 saatte hopp tv nin karsisina yanimda kizim surekli etkinlik halindeyiz zaten sora aksam yemegi yap esi bekle guzel bi aksam sofrasi kur sora yatana kadar tv cay keyfi...bu rutinden cikasim.hic yok buara..annem ariyor sesin solugun cikmiyo öldunmu kaldinmi diyor nebilim.evdeyim iste diuorum..bencillikmi ediyorum.2 sokak asada oturan annemle bBamin yanina gitmek niye bukadar zor geliyorki su gunlerde..kendi keyfimi mi dusunuyorum.acaba hep...en ufacik ariza cikip bu rutin bitecek diye ödum.kopuyo hatta..birisi yemege caya davet etmesin istiyorum.kimseler gelmesin ostiyorum sanki son gunlerimis gibi evime minik yuvama doyamiyorum:KK43:
Yanlız değilsiniz :halay: su sıralar aynı sizin gibiyim. Aman havalar da soğudu zaten dışarı çıkmak zulüm . Sıcacık evimizde oturuyoruz ohhhh missss :KK28:

Maşallah size. Demek ki son derece huzurlu bir yuvaniz var ki siz evden kacmiyorsunuz. Bir de havalar cok sogudu insanin disari cikasi gelmiyor sahiden. Ama belli ki anneniz sizi merak ediyor hic olmazsa haftada 1 gun kizinizi alip gitseniz , kiziniz icin de iyi olur. Hem siz gitmeseniz de onlari davet etseniz ?
evet cnm huzurluyuz cok sukur ondan birazda baglandjm iyice bugun gidecem hava soguk yine biyere cikasim yok suan hala yatiyorum yatakta hatta

Aynı sizin durumunuzdayım.Haftada bir annemlere giderdik, biz merkezde onlar köyde,arabada bizde olduğu için, bi 6 aydır hiç evden adım atasım yok zorunluluklar dışında.15 günü geçiyor bazen gitmek,alınganlık yapıyorlar..Kızımı parka götürüyorum bi kaç saat okadar.
evet alinganlik oluyor bugun giderim.belki park falan da yalan oldu asiri soguk var ya

Aa bu durumu bir tek ben yaşıyorum saniyordum tek degilmisim cok sevindim. Ama muhtemelen sebebi kış aylarinda olmamiz. Bebeklede disari cikamiyoruz haliyle iyice ev kedisi oluyoruz. Yazin ne güzel sabah esimi ise yolladiktan sonra oglumu kanguruya koyup markete gidiyordum yada evimin oldugu caddedeki magazalari gezip bi kucuk sabah turu yapip eve dönüyordum acayip dinç hissediyordum kendimi. Ama simdi hava gunduzde kasvetli olunca insanin ici bayiliyo fazla birsey yapmak istemiyo gun icinde
evet cnm havalardan aynenn valla..parka da gidesim yok nolcak bole bilmiyorum

Bu kötü birşey mi bilmiyorum. Yapı olarak bende çok evcimenim. Hatta insanlar neden bu kadar sık gezmeye gidiyor? Kalabalıktan hiç bunalmıyorlar mı acaba diye de kendime sorup duruyorum. Yalnız değilsiniz;)))

Bu kötü birşey mi bilmiyorum. Yapı olarak bende çok evcimenim. Hatta insanlar neden bu kadar sık gezmeye gidiyor? Kalabalıktan hiç bunalmıyorlar mı acaba diye de kendime sorup duruyorum. Yalnız değilsiniz:KK66:))
ben aslinsa bugunlerde boyleyim suan yine hic evden cikasim yok ama annemlere de ayip oluyi hic gitmez oldum cocugu oraya yurutmek bile gozumde buyuyo

ben aslinsa bugunlerde boyleyim suan yine hic evden cikasim yok ama annemlere de ayip oluyi hic gitmez oldum cocugu oraya yurutmek bile gozumde buyuyo
Hastalık ve miskinlik havası kan ve vitamin değerlerinize baktırın isterseniz.

çocuk kaç yaşında merak ettim.
ben benim sıpaları hayatta tüm gün evde tutamam,
hava kötüyse de en azından markete gidilecek yine de evden çıkılacak.

bir de güzel bir düzen gibi görünse de tv çok geldi bana, hem gündüz hem gece, sonra pişman olmayın zamanımı verimli geçirmedim diye :(

Bu huyunuzdan birazcik bende olsaydi keske.bende 2 gun evde otursam off cok sıkıldim bi daha evde oturmadan her gun gezicem diyorum.2 gun gezsem ucuncu gun yeter cok yoruldum bi dhaa disari cikmiycam diyorum.hayatim bu ikilem arasinda gidip geliyo ama mutlu muyum mutluyum.kısin bende pek sevmem disariyi hele cocuk varsa ama yazin evde oturmam en azindan bi yuruyuse bile cikmak beni keser

Back
X