- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
- Konu Sahibi zevzekbayan
Gdccfh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kizlar bi benim mi basimda anlamiyorum adam bir aksam evde dursa ertesi gun atiyor kendini disari sigamiyor evlere. Hani bende sikmayim diyorum gitmiyorum ustune ama evde de sadece kizimla canim sikiliyor hem esim yanimda olsun istiyorum siz esleriniz nasil acaba ?
Bazen arkadaslariyla iciyorlar rahatsiz oldugumu soyledim uyardim.arkadaslarinida tanimiyorum icim huzursuz iste ne bileyim
Ya kizlar bi benim mi basimda anlamiyorum adam bir aksam evde dursa ertesi gun atiyor kendini disari sigamiyor evlere. Hani bende sikmayim diyorum gitmiyorum ustune ama evde de sadece kizimla canim sikiliyor hem esim yanimda olsun istiyorum siz esleriniz nasil acaba ?
sen yazınca sanki kendimi okudum.benim eşimde dışarı çıkmasa çatlar.arkadaş ortamını tanıyom yarısı evli yarısı bekar hepsi aynı.bir ara her gece öyleydi artık konuşarak,yalvararak,anlatarak,tartışarak,surat asarak ... geç gelme olayını hafta da bire düşürdüm.saat 4 de işten çıkıp 6-7 gibi eve geliyor.geç geldiği zamanda 12 yi geçirtme bari diyom bu hafta sonu gece 4.30 da geldi.şehir dışından arkadaşı gelmiş.bazen arkadaşlarım biri mi var hayatında diyor.yapmaz asla saflığım yok ama olmadığına emin gibiyim.onun ki huy.ev basıyor adamı.ben hep kızımla yalnızım.kayınvalidemlerle altlı üstlü oturmaya başladık 2 senedir artı bu dönemde çocukta olunca ben eve bağlı kaldım o tek başına gezmeye.eskiden hep beraber gezerdik.ben de ne yapacağımı bilmiyorum.çok defa boşanmanın eşiğine geldik.evde olduğu zamanlarda da asla konuşmaz.hep tv izler.gittikçe sabrım taşıyor.ooff yaaa![]()
kısa ve öz bir soru oğlak burcu mu acaba? :)
yok canım başak burcu... Valla eşimi tanıdıktan sonra bütün başaklardan soğudum.
kısa ve öz bir soru oğlak burcu mu acaba? :)
Çevremden de gördüğüm üzere çok yaşanan bir durum madem eşiniz evde sıkılıyor siz de onu eve bağlayacak şeyler bulun yani onu onunla vurun. Mesela tv izlemeyi çok seviyorsa onun beğendiği tarzda uzun soluklu bir dizi izlemeyi teklif edin başlayınca alışkanlık yapıp bırakamayacağı türden böylece dışarı çıkmak istemeyecektir yani bir diğer bölümü merak ettiği için ve dizi aralarında ona yiyecekler sevdiği şeyler hazırlayın ki haz alsın bu durumdan dizi bitti mi yenisini bulun yenisini izleyin. Saçma gelmesin beni saran bir diziden kopamam ve evden çıkmamak için ardı ardına izlerim eşiniz de uygulayın belki tutar.Yavaş yavaş evde oturmaya bağlarsanız dışarı çıkmak istemez.
canım başaklar daözgürlüklerine düşkündür. hiç sıkıya gelmezler. benim kuzenim başak. sözlüsü çok idare ediyor. hep takdir ediyorum kızı.
Allah sabır versin.
ha bir de arkadaşları bekarsa böyle dışarıya gider. ama arkadaşları evlendikçe zor dışarı çıkar. ben de sabırsızlıkla eşimin arkadaşlarının mürvetlerini bekliyorum.![]()
Canim dun aksam evdeydi cunku karadayi vardi hatta dun aksam yemeginde babasi bu aksam nereye gidiyorsun dedi bende bugun gitmez karadayisi varya dedim oda guldu inadina cikarim dedi saka dedi sonra baska medceziri izliyoduk onuda birakti ama su arada ikram fikri guzel tatli sever o yaparim :)
Arkadaşlar allah aşkına bu yeni nesildemi bişi var acaba 26 yaşındayım daha babamın bir kere ya bir kere bile geç geldiğini hatırlamam annemde babamda çalışan insanlar ikiside akşam 6 7 arası evdeler gerisi yemek yeme sohbet muhabbet ev hali. İnanın bana dayılarım amcalarımda öyle hiç böyle evlere sığamayan koca görmedim. Fakat gel gelelim evlenen kuzenlerimin hepsi şikayetçi hatta biri boşanma aşamasında. Kocası haftada rahat 3 4 gün arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor ve kuzenim zerre dırdırcı bi insan değil ama kusura bakmayın evlilikte bu değil. Adam bi çıkıyor sabaha karşı geliyor eve ne çıkmasıymış bu böyle. Kuzenim bi alışverişe gidelim yada dışarda bişileriçmeye gidelim dese yok arkadaş evde pijamalarıyla afedersin mal mal oturur. Bunu yaşayan mutsuz çok arkadaşım var allah kolaylık versin.
bu konuda biraz açık sözlü olmak ve ne hissettiğini söylemek gerekiyor.gerekiyorsa da biraz sert olmak gerekiyor yoksa onlara göre ;ne var canım arkadaşlarımlayım..
Oglak burclari eve cok baglidirr seninkinin yukseleni daha agir basiyordur :)
Dua edin yay degil yay olsa eve bile gelmez o derece gezme duskunu
ben oğlak burcuyum (evde durmayı severim gerçekten)
eşim yay ama o da çıkmaz, hemen eve gelir, beraber vakit geçiririz.
ben bazen dır dır yapınca kaçar ama![]()