Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özelden yazdımMerhaba arkadaşlar istanbulda avrupa yakasında yasıyorum evde ek iş yapmak istiyorum bildiğiniz önerdiğiniz şeyler varsa yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkürler...
merhaba kızlar:)evinizde hem eglenerek hem harika görunerek hem de çok para kazanmayı kim istemez ki:)kendi işinizin patronu olabilirsınız.ben bır kozmetik fırmasinda calışıyorum :ucretsız uyelik ve her ay satıs zorunlulugu yok daha ne olsun ailemizede vakkit ayırıp karıyer yapıyoruz yardımcı olmayı çok isterim:)
merhaba kızlar:)evinizde hem eglenerek hem harika görunerek hem de çok para kazanmayı kim istemez ki:)kendi işinizin patronu olabilirsınız.ben bır kozmetik fırmasinda calışıyorum :ucretsız uyelik ve her ay satıs zorunlulugu yok daha ne olsun ailemizede vakkit ayırıp karıyer yapıyoruz yardımcı olmayı çok isterim:)
Özelden mesaj atarsaniz bilgi verebilirimMerhaba arkadaşlar istanbulda avrupa yakasında yasıyorum evde ek iş yapmak istiyorum bildiğiniz önerdiğiniz şeyler varsa yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkürler...